کد خبر:۹۴۵۶۰۰

تدوین سند ملی مهارت تا اشتغال «سربازان»

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیرو‌های مسلح از تدوین سند ملی مهارت تا اشتغال کارکنان وظیفه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سپهر فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیرو‌های مسلح در سی و هفتمین جلسه کمیسیون دائمی مهارت آموزی کارکنان وظیفه با بیان اینکه امروز یکی از مهمترین مشکلات جامعه و مردم بیکاری و معیشت است که مقام معظم رهبری به این موضوع تاکید دارند اظهار داشت: رؤسای قوای سه گانه، رئیس جمهور منتخب، فرماندهان عالی رتبه نیرو‌های مسلح نسبت به اشتغال جوانان دغدغه دارند، جوانانی که در کسوت سربازی، دفاع مردمی و نیرو‌های مسلح مردم پایه را پی ریزی و تحقق می‌بخشند باید برای اشتغال آنان پس از سربازی فکر اساسی کرد و یکی از زمینه‌های تحقق این کار، تربیت سرباز ماهر و حرفه‌ای است.

سردار سپهر با اشاره به اینکه باید از ظرفیت نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های اجرایی کشور برای رفع موانع و مشکلات اشتغال استفاده کرد، تصریح کرد: سرباز حرفه‌ای کسی است که در ضمن خدمت مهارت‌های مختلف را یاد بگیرد و توانمندی لازم را برای ورود به بازار کار کسب کند.

وی گفت: ما می‌خواهیم با تحقق شعار ورود سرباز، خروج سرباز ماهر و حرفه‌ای ضمن فراهم کردن محیط جذاب و با نشاط در حین خدمت سربازی، ۸ سال پس از خدمت در کنار سرباز منقضی خدمت قرار بگیریم تا زمینه اشتغال وی را فراهم کنیم.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیرو‌های مسلح اعلام کرد: سند ملی مهارت تا اشتغال کارکنان وظیفه تدوین و در سیر مراحل تصویب قرار گرفته است.

سردار سپهر با بیان اینکه معاون هماهنگی و اقتصادی استانداران سراسر کشور به عنوان نمایندگان قرارگاه مرکزی مهارت آموزی در استان‌های کشور هستند اعلام کرد: کارگروه تخصصی مهارت و اشتغال استانداری‌ها باید با حضور نمایندگان یگان‌های عمده نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های اجرایی ذیربط در استان‌ها زیر نظر استانداری با قوت به فعالیت خود ادامه داده و مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه و سربازان منقضی خدمت را عملیاتی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار