آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۵۹۰۷

عمران خان: با فشار آمریکا روابط‌مان با چین را قطع نمی‌کنیم

نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به اینکه برای کاهش یا قطع ارتباط با چین تحت فشار قرار دارد، گفت: هیچ چیز نمی‌تواند روابط پکن و اسلام‌آباد را تغییر دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان گفت: غیرمنصفانه است که آمریکا و دیگر قدرت‌های غربی انتظار داشته باشند کشور‌هایی مانند پاکستان با هر کسی طرف شوند.

به گفته وی، هیچ چیز نمی‌تواند روابط پاکستان و چین را تغییر دهد. این غیرمنصفانه است که قدرت‌های غربی از جمله ایالات متحده برای کاهش روابط خود با چین فشار وارد کنند.

نخست‌وزیر پاکستان یادآور شد: روابط دوستانه پاکستان و چین بیش از ۷۰ سال قدمت دارد و این روابط دیرینه را هیچ چیز تغییر نمی‌دهد.

خان تصریح کرد: هر اتفاقی بیفتد، مهم نیست؛ هر فشاری به ما وارد شود رابطه پاکستان و چین قابل تغییر نیست.

به گفته وی، یک جنگ عجیب و غریب در منطقه در جریان بوده که برای همه شناخته شده است. ایالات متحده یک اتحاد منطقه‌ای به نام "کواد" تشکیل داده که شامل هند و چند کشور دیگر است. من معتقدم این غیرمنصفانه است که آمریکا و سایر قدرت‌های غربی انتظار داشته باشند کشور‌هایی مانند پاکستان با هر کسی طرف شوند. چرا باید با هر کسی طرف باشیم ما می‌خواهیم با همه کشور‌ها روابط خوبی داشته باشیم.

نخست‌وزیر پاکستان تصریح کرد: چین در مورد آمریکا محتاط است و نوع نگاه ایالات متحده و چین به یکدیگر نگران کننده است.

عمران خان تصریح کرد: اگر پاکستان برای تغییر یا کاهش روابط خود با چین تحت فشار نیز قرار گیرد، این اتفاق نمی‌افتد.

به گفته وی، روابط پاکستان و چین بسیار عمیق است و این روابط نه تنها بین دولت‌ها بلکه بین مردم هر دو کشور است. چین همیشه در کنار پاکستان ایستاده حتی زمانی که ما با مشکلات سیاسی یا بین المللی یا درگیری با همسایه خود روبرو بودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار