به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیر عامل بنیاد احسان در سفر به استان کرمان با بازدید از ۴ منطقه حاشیهای شهر کرمان در جریان مسائل و مشکلات شبکه آبرسانی و تامین آب شرب ساکنین مناطق کمبرخوردار قرار گرفت و در نشست گروههای نوآور و جهادی فعال در مسئله آبرسانی با شنیدن ایدههای اجرایی این زمینه گفت: مسئله آب یکی از بحرانها آینده میتواند باشد اگر به آن اهمیت داده نشود. برای حل این مسئله پروژههای تحقیقاتی لازم توسط بنیاد احسان پشتیبانی و اجرایی خواهد شد. برای راه حل کوتاهمدت بنیاد منبعها آب و زیرساختهای ثابت توزیع محلی آب را در ۲۰ نقطه در محلات حاشیهای شهر کرمان ایجاد خواهد کرد.
مدیر عامل بنیاد احسان با اشاره به اهمیت گروههای مردمی افزود: همانگونه که در تعالیم دینی ما مردم از اهمیت ویژه برخوردارند برای حل کردن مشکلات مردم هم از خود این منبع باید بهره بگیریم و بهترین راه سپردن کار به گروههای مردمی و جهادی است. این اتفاق در مسئله آبرسانی در استان کرمان در حال رخ دادن است.
در همین زمینه سلیمانی اضافه کرد: تا کنون در بنیاد احسان با ۲۷ هزار گروه مردمی ارتباط گرفته ایم و این ارتباط مستمر شده است و ادامه پیدا خواهد کرد.
وی افزود: ورود گروههای مردمی و ایجاد جریانهای اجتماعی و گفتمان مواسات و کمکهای مردمی توسط جوانها مومن در سالهای اخیر باعث دستاوردهای بسیار خوبی شده است و باید این جریان را با سرعت بیشتری ادامه بدهیم و در مباحث عمیقتر فعال نگه داریم.
در حاشیه این سفر تجهیز ۵ خانه ورزش توسط تجهیزات ورزشی طرح لیگ احسان در مناطق کمبرخوردار شهر کرمان تصویب شد.