کد خبر:۹۴۶۱۹۶

الکاظمی: باید برای خروج نظامیان خارجی از عراق سازوکار زمانی و فنی وضع شود

نخست‌وزیر عراق در سخنانی در جمع اعضای ناتو بر ضرورت ایجاد سازوکار زمانی و فنی برای خروج نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا از عراق تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق در جریان دیدار با نمایندگان اعضای ناتو در بروکسل بر ضرورت ایجاد سازوکار زمانی و فنی برای خروج نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا از عراق تاکید کرد.

وی گفت: ناتو در حمایت از عراق برای شکست دادن داعش سهیم بود.

الکاظمی در ادامه از نقش ناتو در بازسازی نهاد‌های نظامی عراق تشکر و قدردانی کرد و گفت: باید سازوکار زمانی و فنی برای خروج نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی از عراق همزمان با تداوم همکاری در زمینه‌های مختلف به ویژه در زمینه‌های تسلیحاتی، توانبخشی، آموزشی و پشتیبانی اطلاعاتی ایجاد شود.

وی تأکید کرد که کشورش به دنبال همکاری با کشور‌های عضو ناتو برای تداوم آموزش و کار مداوم در راستای بالا بردن سطح آمادگی و توانایی‌های نظامی و امنیتی عراق است.

الکاظمی همچنین تاکید کرد که باید عراق از تبدیل شدن به میدان منازعات منطقه‌ای و بین‌المللی دور شود. امنیت و ثبات عراق بر امنیت منطقه تاثیر می‌گذارد و امنیت منطقه تنها با پایبندی به قطعنامه‌های بین‌المللی محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: عراق نخواهد پذیرفت که از خاکش برای حمله و تجاوز به کشور‌های همسایه استفاده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار