به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد محمدی، منتقد هنری گفت: فراموش نکنیم رهبر انقلاب حدود دو سال قبل در هفته دولت به نفوذ سازمانیافته اشاره کردند. وقتی تعبیر سازمانیافته را به کار میبرند یعنی یک جریان و تشکیلات پشت کار است که نفوذ را پیش میبرد. من نمیخواهم مسئولان فرهنگی دولت را به نفوذی بودن متهم کنم، اما در بدنه مدیریت فرهنگ و هنر دولتهای یازدهم و دوازدهم متأسفانه شاهد جریان نفوذ بودیم. ما مصداقهای فراوانی از جریان نفوذ در بدنه فرهنگ و هنر در طی سالهای اخیر را شاهد بودهایم. مگر میتوان گفت که این تصادفی است که ناگهان ۱۰ نمایشنامه با مشکل محتوایی از یک نویسنده بدسابقه بهطور همزمان روی صحنه تئاتر رفت؟ باید بررسی کرد که چه کسی به این آثار مجوز داده است؟ در یک مقطعی شاهد اجرای آثاری از هنرجوهای آموزشگاههای غیرقانونی و زیرزمینی تحت تحصیل آموزشهایی منهای اخلاق و عفت و شئون اسلامی بودیم که بر صحنه تئاتر آمدند؛ یعنی جریان نفوذ در حال نسل سازی هم هست. به همین دلیل گروهی که حوزه فرهنگ و هنر حضرت آیتالله رئیسی را ساماندهی میکنند، حتماً باید در گام نخست دستگاه فرهنگی دولت را از عناصر نفوذی پاک کنند.
مدیر روابط عمومی بنیاد روایت فتح افزود: در گام دوم بر سر کار آوردن آدمهای متعهد و متخصص است. حضور افراد نان به نرخ روز خور که با تغییر دولت و تعویض رئیسجمهور تغییر موضع میدهند باعث سرخوردگی بسیاری از افرادی میشود که به اتفاقات مثبت فرهنگی در دولت آینده دلبستهاند. از مراودات مشکوک برخی از هنرمندان و مدیران با سفارتخانهها کم نداشتهایم. اگر بعضی از هنرمندان با رایزنان فرهنگی سفارتخانهها همکاری میکنند، باعث و بانیاش بعضی از مدیران فرهنگی بودهاند و این مدیران در تلاش هستند تا در دولت بعدی هم حضور داشته باشند.
محمدی در پایان تصریح میکند: دولت آیتالله رئیسی باید یک انقلاب دیگر در حوزه فرهنگ و هنر به پا کند و این انقلاب از مسیر پاکسازی، کادرسازی و نسل سازی رخ خواهد داد.