به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین عطار، مدیرعامل شرکت داروسازی سها وابسته به هلال احمر امروز در نشست خبری با اشاره به شعار سلامتی برای هم انسانها به عنوان شعار محوری هلال احمر، گفت:در این شرکت دوسایت داریم که سه خط تولید قرص و کپسول و دو خط مایعات دارد.
وی با اشاره به بازار ۳۸ هزار میلیارد تومانی داروی ایران، گفت:۳درصد دارو وارداتی است، اما ارزش ریالی میزان واردات داروی برابر با ۳۰ درصد است.
مدیرعامل شرکت دارویی سها هلال احمر با بیان اینکه نقش فناوری نوین در تولید و میزان تولید ۳درصدی واردات نقش کم رنگی دارد، گفت:بیشترین نقش د ر واردات سه درصدی دارو نقش اقتصادی و عدم توجیه اقتصادی برای تولید داروست.
عطار با بیان اینکه واقعا در تحریم داروی قرار داریم، افزود:دارو سلامت ما در تیرس تحریم کنندگان دارویی قرار دارد.
مدیرعامل شرکت تولید داروی سها با اشاره به اینکه کمبود دارو در بسیاری موارد مربوط به گرانی مواد اولیه است، ابرازاست: علل کمبود دارو در ایران افزایش قیمت مواد اولیه، افزایش ۳۵تا ۴۰ درصدی و افزایش هزینه سربار و جانبی است.
وی با بیان اینکه ارز نیمایی باعث افزایش هزینههای تولید شده است، ابراز داشت:در سال ۲۰۰ میلیون قرص،۸۰میلیون کپسول و ۱۰ میلیون انواع شربت و سوسپانسیون خوراکی تولید میشود.
مدیرعامل شرکت دارویی سها هلال با بیان اینکه استاندارد تولید دارو در ایران مربوط به استاندارد آمریکا و انگلیس است، متذکر شد:بعد از این استانداردها استاندارد ژاپن و اروپا قرار دارد.
عطار با بیان اینکه در سه ماهه اول سال جاری با رشد ۴۶ درصدی فروش روبرو بوده ایم، خاطرنشان کرد:در این شرکت داروهای دیابت، گوارشی، قلبی و عروقی اعصاب روان، هورمونهاو آنتی بیوتیک تولید میشود.
وی با بیان اینکه در تولید داروماده اولیه مهم نیست، گفت:نقش مهم فرآوری در تولید محصول است.
مدیرعامل شرکت دارویی سها هلال از تولید داروهای جدید سایت در دنیا در این شرکت خبر داد و گفت:قرص ضد دردی در حال تولید داریم که اثر بخشی ۱۰ برابر بیشتر نسبت به داروهای ضد درد دارد و برای اولین بار در کشور تولید میشود.
عطار تصریح کرد:۶۰ درصد مواد اولیه دارو در داخل و ۴۰ درصد مواد اولیه دارویی از خارج تامین میشود.