آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۶۹۹۳

واکنش رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها به اظهارات اخیر صادق زیباکلام

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به اظهارات اخیر استاد دانشگاه تهران در خصوص ناتوانی کشور برای صادرات واکسن کرونا واکنش نشان داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در آیین تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان بسیج اساتید کشور اظهار داشت: کارکرد دانشگاه براساس منظومه فکری امام و رهبر انقلاب علاوه بر تولید دانش حل مساله و تولید دانشمند نیز هست و حل مسائل جزو ماموریت‌های اصلی دانشگاه است.

وی افزود: علی‌رغم رشد علمی قابل افتخار و تحسین برانگیز بسیاری از مسائل کشور حل نشده و باقی مانده، چون بخش علمی کشور با مسائل کشورمان هنوز درگیر نشده است.

وی با تاکید بر اینکه با روی کار آمدن آقای رئیسی این امید وجود دارد که شاهد تحولاتی در دولت، حوزه‌های حکمرانی و سبک زندگی باشیم، اظهار داشت: در این زمینه دانشگاه‌ها و اساتید نقش محوری در تحقق تحول دارند و با توجه به حضور گسترده در جامعه نخبگانی کشور، بیش از همه مجموعه‌ها چنین انتظاری از بسیج اساتید وجود دارد.

رستمی با بیان اینکه اگر صدای اساتید بسیجی به بیان انتظارات و نقد و مطالبه و توفیقات بلند نشود، تحریف‌گرانی که خودشان اتفاقا مسئول هستند و باید پاسخگو باشند، در قالب طلبکار ظاهر می‌شوند، تصریح کرد: امروز به دلیل عنایات خدا و هم افزایی جریان‌های کشور برای دفاع از کشور در حوزه دفاعی به بازدارندگی رسیدیم و همین اتفاق را در حوزه واکسن شاهدیم، اما برخی زبان به طعن می‌گشایند و آن را با پراید مقایسه می‌کنند. پرایدی که مسئولش همین انسان‌های بی اراده، ناامید، فرسوده، خسته، ناتوان و یا خدا نکرده وابسته و خائنی هستند که در بخشی از صنایع حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار