تجمع دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد در خصوص مشكلات صنفي
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۷۰

تجمع دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد در خصوص مشكلات صنفي

جمعي از دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد 17 و 18 شهريور ماه در اعتراض به افزايش هزينه دريافتي بابت استقرار در خوابگاه اعتراض كردند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، در اين تجمع كه حدود 50 نفر از دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد و دكتري حضور داشتند، دانشجويان به افزايش قيمت غذا، عدم سرويس دهي و يا ضعيف بودن آن در ايام تابستان، طي كردن مسافت هاي طولاني براي رسيدن به درب خروجي و قطع كردن افطاري و سحر دانشجويان منوط به پرداخت افزايش هزينه ها، اعتراض كردند.

برخي از دانشجويان در اين تجمع اظهار داشتند: براي حضور در خوابگاه ها مجبور به آوردن نامه از استاد راهنما هستند كه اساتيد در مرخصي به سر مي برند و در دانشگاه ها حضور ندارند.

خاطرنشان مي شود، در اين تجمع دانشجويان همچنين خواستار استعفاي سهرابي، مسئول امور دانشجويي اين دانشگاه شدند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار