استقبال پرشور مراجع و مردم از رهبر انقلاب براي ايران برد جهاني دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۳۳
نماينده مردم قم در مجلس:

استقبال پرشور مراجع و مردم از رهبر انقلاب براي ايران برد جهاني دارد

نماينده مردم قم در مجلس شواي اسلامي ضمن اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب به شهر قم گفت: استقبال پرشور مراجع و مردم از رهبري براي ايران برد جهاني دارد. 

حجت الاسلام آشتياني عراقي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ضمن اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب به شهر قم، با بيان اينكه پس از گذشت 30 سال از انقلاب همچنان شاهد تبليغات و سرمايه گذاري دشمن براي فاصله گرفتن مردم از انقلاب و آرمان‌هاي آن هستيم، تصريح كرد: در اين راستا حضور مقام معظم رهبري در قم و استقبال باشكوه از ايشان به منزله پايبندي ملت به انقلاب و آرمان‌هاي آن است.

وي ادامه داد: از هم اكنون و قبل از ورود مقام معظم رهبري شاهد شور و هيجان مردم براي ديدار با مقام معظم رهبري هستيم و اين نشان مي دهد هر چند دشمن براي مبارزه با انقلاب اسلامي تلاش مي كند، اما روز به روز همبستگي مردم با ولايت و آرمان‌هاي امام و شهدا بيشتر مي شود.

نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: ملت ايران همواره نشان داده كه هر اندازه دشمن و ضد انقلاب با قوت و شدت بيشتري وارد عرصه شده، مردم بيش از گذشته در آن عرصه همبستگي و وابستگي خود را به آرمان‌هاي انقلاب حفظ كرده اند؛ نمونه آن تلاش دشمن براي ايجاد خدشه در جايگاه ولايت فقيه است كه ملت ايران همواره از اين جايگاه به عنوان يكي از اصول انقلاب اسلامي حمايت كرده است.

آشتياني عراقي با بيان اين مطلب كه هيجان و شور مردم در تزئين خيابان‌ها براي استقبال از مقام معظم رهبري، حضور امام (ره) در سال 57 را در قم تداعي مي كند، افزود: به طور قطع و يقين مردم قم استقبال به يادماندني و تاريخي از مقام معظم رهبري خواهند داشت.

وي ادامه داد: استقبال گسترده مردم از مقام معظم رهبري تمامي تبليغات و سمپاشي‌هاي دشمنان را خنثي خواهد كرد.

نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه سفر مقام معظم رهبري به قم و استقبال مردم از ايشان براي جمهوري اسلامي ايران برد جهاني خواهد داشت، خاطرنشان كرد: اين سفر از جنبه سياسي و رواني براي كل دنيا اين پيام را خواهد داشت كه دشمنان پس از گذشت بيش از 30 سال از انقلاب ذليل شده و خواهند شد؛ چرا كه ملت ايران نشان داده كه نسبت به ولايت و رهبري همچنان ثابت قدم است.

آشتياني عراقي گفت: حضور رهبر معظم انقلاب در شهر مقدس قم و استقبال مراجع تقليد، نمايش پرشور دلبستگي مردم و از هم پاشيده شدن آخرين گره هاي فتنه کور دشمن عليه مردم و روحانيت خواهد بود.

وي افزود: به طور طبيعي حضور يافتن رهبر معظم انقلاب در هر شهري، با خود برکات مادي و معنوي در پي خواهد داشت.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به برنامه سفر رهبر معظم انقلاب به قم خاطرنشان کرد: رهبر فرزانه انقلاب جلسه اي عمومي با مردم قم دارند و در جلسه اختصاصي در جمع طلاب حضور خواهند يافت تا طلاب از رهنمودهاي ايشان بهره هاي معنوي داشته باشند.

آشتياني عراقي ادامه داد: ديدار جامعه مدرسين حوزه علميه و استادان با رهبر فرزانه انقلاب و ديدار شوراي عالي حوزه هاي علميه از جمله ديدارهاي مهم و تاثيرگذار براي حوزه و جامعه علمي و فرهنگي نظام است.

وي با بيان اينکه جامعه مدرسين چه در زمان امام راحل و چه در زمان مقام معظم رهبري همواره به دنبال اجراي مطالبات رهبري و همراهي با انقلاب بوده است، به ديدار مراجع تقليد با رهبر معظم انقلاب اشاره كرد و افزود: در اين جلسات تمامي حرف ها و سمپاشي هاي دشمن نسبت به جدايي حوزه يا بخشي از حوزه با نظام ولايي خنثي مي شود.

نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه آيت الله مکارم شيرازي و ديگر مراجع تقليد اعلام داشته اند که با حضور رهبر انقلاب در قم به ديدار ايشان خواهند رفت، تصريح کرد: در طول تاريخ انقلاب، حوزه علميه قم پيشتاز و پيشقدم بوده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار