آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۲۶۵

پروژه احداث ساختمان گروه مهندسی نساجی دانشگاه فردوسی مشهد کلنگ زنی شد

مراسم کلنگ زنی و آغاز پروژه احداث ساختمان گروه مهندسی نساجی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری مجموعه خیرین رعد و بنیاد دانشگاهی فردوسی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم کلنگ زنی و آغاز پروژه احداث ساختمان گروه مهندسی نساجی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری مجموعه خیرین رعد و بنیاد دانشگاهی فردوسی صبح روز گذشته ۲۳ تیرماه با حضور رئیس دانشگاه و رئیس دانشکده مهندسی و جمعی از اساتید و خیرین برگزار شد.


محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم با اشاره به افتخارات و جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد در سطح ملی و بین‌المللی و به خصوص جایگاه دانشکده مهندسی در افزایش این تراز، فقدان رشته تحصیلی مهندسی نساجی در این دانشگاه را امری نا خوشایند دانست و افزود: با توجه به تاریخ دیرینه ایران و به خصوص خراسان در زمینه منسوجات، لازم است تا این رشته در اکثر دانشگاه‌ها ایجاد شود و دانشگاه‌ها ضمن پرورش دانشجویان در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی و افزایش توان اشتغال پذیری آنان نیز تلاش نمایند.


رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ایجاد رشته مهندسی نساجی در دانشگاه فردوسی مشهد را به فال نیک گرفت و گفت: امید است با تأسیس این رشته در دانشگاه، شاهد این باشیم که کشور ایران با پتانسیل‌های فراوانی که در این زمینه دارد بتواند در جهان پر آوازه گردد، که البته لازمه آن تلاش و پشتکار دانشجویان، اساتید و صنعتگران است تا بتوانیم در زمینه منسوجات در جهان نام آور و افتخار آفرین باشیم.


پروژه احداث ساختمان گروه مهندسی نساجی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی، مجموعه خیرین رعد و خانواده میرآقا نیک نژاد و یاران در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد ایجاد خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار