آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۹۳۶۳
فرمانده بهداری نزاسا:

افزایش ۴۵۰ تخت به ظرفیت درمانی سیستان و بلوچستان/ مردم استان بدانند سپاه با قدرت در خدمت آنان است

سردار اخوان گفت : در راستای مهار ویروس منحوس کرونا هر کمکی نیاز باشد جهادی و با انگیزه بسیار بالای پرسنل نیروی زمینی سپاه در خدمت مردم هستیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان،‌ فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفتگویی اظهار کرد: نیروی زمینی سپاه از ابتدای شروع بیماری کرونا تاکنون در سطح کشور ۱۰ بیمارستان سیار تخصصی و فوق تخصصی را به صورت ۱۰۰ درصد آماده در اختیار نظام سلامت  قرار داده تا در هر نقطه از کشور که نیاز بود  بیمارستان های مستقل را دایر و به بیماران کووید ۱۹ خدمات پزشکی ارائه کنند.

وی با بیان اینکه هم اکنون در هفت نقطه از کشور و مرکز استان ها بر اساس ابلاغ وزارت درمان و بهداشت پزشکی این بیمارستان‌ها مستقر و خدمات را به مردم ارائه می‌دهند، افزود: ظرفیت، قابلیت و توانمندی های این بیمارستانها با شاخص‌ها و استانداردهای کشور و بین المللی مطابقت دارد.

سردار اخوان ادامه داد: در خیز جدید بیماری کرونا در سیستان و بلوچستان سه بیمارستان سیار تخصصی در استان آماده استقرار و برابر فرآیند اعلام نیاز دانشگاه و تایید وزیر بهداشت و درمان در خدمت مردم قرار می‌گیرند.

وی اذعان کرد: این سه بیمارستان ظرفیت ۴۵۰ تخت بستری را دارا بوده و مقرر شده تا در مرکز سیستان و بلوچستان مستقر و در هر نقطه از این خطه پهناور که نیاز فعالیت‌شان احساس شد در خدمت مردم قرار گیرند.

وی افزود: این بیمارستانها از ابتدای شیوع بیماری کرونا که ۱۷ ماه از آن زمان می‌گذرد توسط یک گروه مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی تولید و دارای زیرساخت‌های کامل درمان کوئید ۱۹ را دارا هستند.

سردار اخوان تصریح کرد: بیمارستان دارای ظرفیت ۱۴۴ تخت بستری،  سی تی اسکن، PCR ،icu، اتاق عمل و دیگر امکاناتی مورد نیاز درمان بیماران کووید ۱۹ است.

فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه ادامه داد: در غرب آسیا این چنین بیمارستانی با این ظرفیت، زیرساخت و توانمندی مطابق با شاخص‌های بین‌المللی نداریم؛ مطالعات کامل در این زمینه در مرکز بهداری غرب سپاه انجام شده و افراد نخبه را برای آن ساماندهی کردیم تا این بیمارستان تولید و راه اندازی کرده ایم و مرتباً در حال ارتقا هستیم.

 

وی اذعان کرد: ۲۰۰ کادر تخصصی پزشک، پرستار، فوریت های پزشکی و بهیار به دانشگاه های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان بر اساس نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی اعزام کرده ایم که در حال ارائه فعالیت بوده و همچنین ۷۰ تخت بستری در بیمارستان حضرت نبی اکرم(ص)برای بیماران کووید ۱۹ اختصاص داده‌ایم که مورد بهره برداری بیماران کووید۱۹ می باشند.

 

سردار اخوان ابراز امیدواری کرد: با کمک مردم و عنایت خاص اهل بیت (ع) عصمت و طهارت سیر بیماری کاهش یابد، اکنون نیز بر اساس گزارشات دریافتی روند همه گیری این بيماري به صورت کاهشی بوده و این نتیجه همکاری خوب مردم است.

فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه با ابراز امیدواری از تغییر وضعیت قرمز کرونایی در استان و ایجاد آرامش در مردم، گفت: علت استقرار بیمارستان‌های سیار در این خطه این است که مردم سیستان و بلوچستان این اطمینان و اعتماد را به ما داشته باشند که ما نمی‌گذاریم مشکلی برایشان پیش بیاید.

سردار اخوان  خاطر نشان کرد: جامعه پزشکی و کادر پزشکی سیستان و بلوچستان در مقابله و مبارزه با این ویروس منحوس خوب درخشیدند، ما هم در خدمت شان به عنوان سرباز هستیم و هر کمکی نیاز باشد به صورت جهادی و با انگیزه بسیار بالای پرسنل نیروی زمینی سپاه در خدمت مردم خواهیم‌بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار