
کد خبر:۹۴۹۷۵۳
اتفاق عجیب در اعلام برندگان جشنواره کن!
دو نشریه ایندی وایر و ورایتی پیش از اعلام رسمی و کامل برندگان، نام فیلم برنده نخل طلا را روی خروجی سایت خود قرار دادند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مراسم اختتامیه هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم کن در حالی دقایقی پیش به پایان رسید که دو سایت سینمایی «ایندی وایر» و «ورایتی» که به پوشش لحظه به لحظه این مراسم می پرداختند، زودتر از اعلام برنده نهایی بهترین فیلم که آخرین جایزه اعطایی در مراسم اختتامیه است، فیلم فرانسوی «تیتان» را به عنوان برنده نخل طلا روی خروجی سایت خود قرار دادند.
این دو نشریه آمریکایی در حالی نام برنده نخل طلا را در اقدامی عجیب زودتر اعلام کردند که مشخص نیست فهرست برندگان این رویداد سینمایی چگونه لو رفته است.
امسال «اسپایک لی» کارگردان آمریکایی ریاست هیات داوران بخش رقابتی کن را بر عهده داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.