کد خبر:۹۵۰۹۶۲
هاشمی:

بیش از ۲۶ هزار نفر در آزمون ارشد پزشکی غیبت کردند / ۴۵۳ داوطلب مبتلا به کرونا در کنکور

آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۱۴۰۰ طی روز‌های ۳۱ تیر و اول مرداد ماه در چهار نوبت برگزار شد؛ طبق اعلام مرکز سنجش و آموزش پزشکی ۲۶ هزار و ۴۹۹ نفر در این آزمون غایب بودند.

بیش از ۲۶ هزار نفر در آزمون ارشد پزشکی غایب شدند / ۴۵۳ داوطلب مبتلا به کرونا در کنکور

سعید هاشمی، رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۱۴۰۰ در چهار نوبت صبح و عصر در روز‌های ۳۱ تیر و ۱ مرداد به مدت ۱۶۰ دقیقه در ۳۵ دانشگاه علوم پزشکی شامل ۴۰ حوزه امتحانی در قالب ۴۳ رشته و ۱۰ مجموعه رشته برگزار شد.

وی با بیان اینکه آزمون نوبت چهارم از ساعت ۱۶ عصر و به مدت ۱۶۰ دقیقه برگزار شد؛ ادامه داد: در نوبت چهارم این آزمون ۱۴ هزار و ۱۰۶ نفر ثبت‌نام کرده بودند که تعداد ۹ هزار و ۱۸۶ نفر در آزمون شرکت کردند و ۴ هزار و ۹۲۰ نفر (معادل ۳۵ درصد) غایب بودند (تعداد غایبین سال گذشته حدود ۴۲ درصد بوده است). این آزمون در ۳۴ دانشگاه علوم پزشکی مشتمل بر ۳۸ حوزه امتحانی با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

هاشمی تصریح کرد: در آزمون کارشناسی ارشد پزشکی سال ۱۴۰۰ مجموعا ۷۲ هزار و ۸۱۵ نفر ثبت‌نام کرده بودند که تعداد ۴۶ هزار و ۳۱۶ نفر در آزمون شرکت کردند و ۲۶ هزار و ۴۹۹ نفر (معادل ۳۶ درصد) غائب بودند (غائبین سال گذشته حدود ۴۲ درصد بوده است).

رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی اظهار کرد: داوطلبان برای شرکت در آزمون از روز چهارشنبه ۲۳ تا ۲۸ تیر فرصت داشتند کارت ورود به جلسه را دریافت و فرم خوداظهاری را تکمیل کنند. البته این زمان از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر روز ۳۰ تیرماه نیز تمدید شد و مجدداً در روز ۳۱ تیرماه هم از ساعت ۱۹ تا ۲۱ برای افرادی که موفق به دریافت کارت نشده بودند فعال گردید.

وی در پایان خاطرنشان کرد:  نهایتا تعداد ۵۰ هزار و ۲۷۲ نفر کارت ورود به جلسه آزمون را دریافت کردند و طبق فرم‌های خوداظهاری تکمیل شده ۴۵۳ داوطلب مبتلا به کووید-۱۹ بودند که جهت حفظ سلامتی سایر داوطلبان در محیطی جداگانه و با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی آزمون دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار