آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۱۲۹۲

خشونت پلیس ضدشورش فرانسه با معترضان محدودیت‌های کرونایی

همزمان با برگزاری تجمع مخالفان در مرکز پاریس در اعتراض به محدودیت‌های کرونایی و یک کمپین واکسیناسیون در این کشور، پلیس ضدشورش فرانسه برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک‌آور استفاده کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، به دنبال برگزاری این اعتراض روز گذشته در نزدیکی یک ایستگاه راه‌آهن نزدیک پاریس، نیرو‌های پلیس وارد عمل شده و تلاش کردند تا معترضان را متفرق کنند.

تصاویر منتشر شده از این اعتراض حضور زیاد نیرو‌های پلیس را در خیابان‌ها نشان می‌دهد. همچنین درگیری‌هایی میان نیرو‌های پلیس و تظاهرکنندگان نزدیک کاخ الیزه رخ داد؛ جایی که پلیس از گاز اشک آور علیه معترضان استفاده کرد.

در تظاهرات دیگری که فراخوان آن از سوی سیاستمداران راست افراطی این کشور داده شده بود، معترضان در غرب پاریس در اعتراض به تدابیر ضدکرونایی تظاهرات کردند و پلاکاردی در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده بود: "دیکتاتوری را متوقف کنید".

در شهر‌های دیگر از جمله مارسی، نانتس و تولوز نیز معترضان برگزاری تظاهرات مشابه‌ای را از قبل سازماندهی کرده بودند.

یک مقام رسمی وزارت کشور فرانسه اعلام کرد که حدود ۱۶۱ هزار نفر روز گذشته در سراسر فرانسه در این راستا تظاهرات کردند که نسبت به تظاهرات قبلی شمار معترضان افزایش داشت.

هفته گذشته نیز هزاران شهروند فرانسه در اعتراض به برنامه‌های امانوئل مکرون رئیس جمهوری این کشور برای اجباری کردن تزریق واکسن کووید برای کارکنان بخش بهداشت و درمان و الزامی شدن همراه داشتن گواهینامه تندرستی برای ورود به اماکن همگانی، در سراسر فرانسه تظاهرات کردند.

مکرون چندی پیش برنامه‌های گسترده و فراگیری را برای مبارزه با اوج گیری سریع و دوباره ابتلا به ویروس کرونا اعلام کرد که به گفته معترضان، آزادی انتخاب شهروندانی را که به دریافت واکسن تمایل ندارند، مخدوش و نقض می‌کند.

برخی دولت‌های غربی و اروپایی با توجه به خطر آسیب رساندن گونه‌های سریع گسترش یابنده تازه این ویروس به بهبود اوضاع اقتصادی در صورت امکان رشد بدون مهار، با وجود آغاز دوره تعطیلات تابستانی در کشورهایشان، به تجدیدنظر در راهبرد‌های مبارزه با کووید - ۱۹ وادار شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار