به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ بنا بر خبرهایی که به دست آمده از استان بوشهر، وضعیت کرونایی این شهر رو به وخامت است. بیمارستانها دیگر تخت خالی ندارند و مردم بیمار باید بر روی زمین به مداوای خود بپردازند. از طرفی شنیدهها حاکی از آن است که نیروهای مسلح بیمارستان های تحت پوشش را برای مبارزه با کرونا فعال نکرده است. برای پاسخ به این سوال گفتگویی اختصاصی با امام جمعه استان بوشهر؛ آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری داشتیم.
وی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: در استان بوشهر بیمارستانهای مختلف وجود دارد که تحت پوشش نهادهای مختلفی هستند مثل وزارت نفت یا نیروهای مسلح و یا تامین اجتماعی. با شدت گرفتن بیماری کرونا در استان بوشهر و وضعیت حاد و بغرنج کرونایی در این استان بنده، هم از ستاد مبارزه با کرونای استان و هم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده آن سردار سلامی و هم از ریاست ستاد نیروهای مسلح، سردار سرلشکر باقری درخواست کردم که بیمارستانهای تحت پوشش نیروهای مسلح را در اختیار بیماران کرونایی قرار دهند و تجهیزات بیمارستانی و اقلام دارویی و از آن طرف بیمارستانهای صحرایی را در اختیار کادر درمان قرار دهند.
وی افزود: علت این درخواست این است که ما هم از جنبه سخت افزاری و تجهیزات پزشکی دچار کمبود و مشکل بودیم و هم از کمبود تخت و جا برای بستری شدن بیماران کرونایی برخوردار بودیم. به شکلی که بسیاری از بیماران کرونایی به علت کمبود تخت مدت زمان طولانی را منتظر میماندند و یا به صورت سرپایی مداوا میشدند. در رابطه با اقلام دارویی نیز باید این را بگویم که دارو برای درمان بیماران کرونایی حتی به اندازه یک سوم حجم مورد نیاز هم موجود نبود. همه مواردی که بیان شد یکی از علتهای اصلی شیوع بیماری در این استان بود.
امام جمعه بوشهر ادامه داد: بعد از مکاتبات و مطالباتی که انجام شد همین روز گذشته، بیمارستان امیرالمومنین نیرو هوایی و نیروی دریایی در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت ولی این اصلاً کافی نیست. زیرا حجم بیماران به مراتب بیشتر از ظرفیت این بیمارستانها می باشد. البته فرماندهان سپاه، ستاد کل نیروهای مسلح و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، قولهایی را مبنی بر همکاری بیشتر استان بوشهر و همچنین تجهیز این استان به بیمارستانهای صحرایی داده اند و ما امیدواریم این روند خوب بیشتر و بهتر ادامه پیدا کند.
آیت الله صفایی تصریح کرد: در رابطه با واکسیناسیون بنده قبلا از وزیر بهداشت درخواست کردم که به خاطر مشکلات استان، حجم بیشتری از واکسن را وارد این شهر کنند که باعث شده است، واکسیناسیون در این استان با سرعت بالاتری نسبت به سایر شهرها و استانها انجام شود و واکسیناسیون تا سن ۴۰ سال انجام شود.
وی گفت: در پایان از تمامی طلاب و دانشجویان جهادی که شبانه روز و بی وقفه در میدان مبارزه با کرونا حاضر بودند تشکر می کنم و این را بگویم که برای مبارزه با بیماری هایی مثل کرونا ابتدا باید یک برنامه ریزی دقیق انجام شود و بعد از اینکه برنامه ریزی صورت گرفت باید نظارت دقیق و اعمال مدیریت قوی صورت بگیرد و در مرحله آخر با پشتیبانی و فرهنگ سازی روند رشد شیوع بیماری متوقف شود که انشالله در دولت جدید با مدیریت آیت الله رئیسی این اتفاق رقم خواهد خورد.