کد خبر:۹۵۴۸۶۰

دانشگاه‌های خارجی مورد تایید سازمان امور دانشجویان اعلام شد

اداره کل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان، لیست دانشگاه‌های مورد تأیید خارج از کشور برای ادامه تحصیل بعد از سپتامبر ۲۰۲۱ را اعلام کرد.
دانشگاه‌های خارجی مورد تایید سازمان امور دانشجویان اعلام شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در سال ۲۰۲۱ دانشگاه‌های ۱۰۹ کشور بروز رسانی شده است که به تفکیک گروه، دانشگاه‌های الف (ممتاز) تعداد ۶۰۳، ب (خوب) ۸۱۸ و ج (متوسط) ۱۱۰۵ است.

براساس اعلام اداره کل دانش آموختگان، ضروری است متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه‌های خارج از کشور صرفاً در دانشگاه‌های گروه الف (ممتاز) و گروه ب (خوب) که قابل مشاهده در پایگاه اطلاع رسانی این اداره کل است ثبت نام رسمی کنند.

لذا مدارک صادره از دانشگاه‌های گروه ج (متوسط) صرفاً تا مقطع کارشناسی ارشد قابل بررسی و ارزشیابی است.

اعتبارسنجی دانشگاه‌های معتبر جهان از اصلی‌ترین وظایف اداره کل دانش‌آموختگان است. در این راستا این اداره کل نسبت به بررسی و اعلام اعتبار دانشگاه‌ها برای سپتامبر ۲۰۲۱ اقدام کرده است که در پایگاه اطلاع‌رسانی این اداره کل به نشانی http://www.grad.saorg.ir قابل مشاهده است.

گزارش آماری سال ۲۰۲۱ در مقایسه با سال ۲۰۲۰ به تفکیک گروه دانشگاه‌های الف (ممتاز)، ب (خوب) و ج (متوسط) به شرح ذیل است:

  گروه الف (ممتاز) گروه ب (خوب) گروه ج (متوسط)
دانشگاه ها / مؤسسات پس از سپتامبر ۲۰۲۰ ۶۵۷ ۸۳۰ ۹۱۶
دانشگاه ها / مؤسسات پس از سپتامبر ۲۰۲۰۱ ۶۰۳ ۸۱۸ ۱۱۰۵
  ۵۴- ۱۲- ۱۸۹+

بر اساس گزارش آماری سال ۲۰۲۱ در مقایسه با سال ۲۰۲۰ به تفکیک گروه دانشگاه‌های الف (ممتاز)، ب (خوب) و ج (متوسط) تعداد دانشگاه‌های ممتاز ۵۴ دانشگاه و تعداد دانشگاه‌های خوب ۱۲ دانشگاه کاهش داشته و تعداد دانشگاه‌های متوسط ۱۸۹ دانشگاه افزایش یافته است. همچنین در سال ۲۰۲۱ دانشگاه‌های ۱۰۹ کشور و در سال ۲۰۲۰ دانشگاه‌های ۱۰۵ کشور بروزرسانی شده است که تعداد ۴ دانشگاه افزایش داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار