آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۶۱۵۴

اشرف غنی: رایزنی‌ها با احزاب سیاسی برای توقف جنگ داخلی را آغاز کرده‌ام

رئیس جمهور افغانستان گفت: مشورت‌های گسترده با چهره‌های سیاسی افغانستان و همکاران بین‌المللی برای سرنوشت افغانستان در جریان است که به زودی نتایج آن اعلام می‌شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس جمهور افغانستان لحظاتی قبل در پیام تلویزیونی گفت: مشورت‌های گسترده با چهره‌های سیاسی افغانستان و همکاران بین المللی برای سرنوشت افغانستان در جریان است که به زودی نتایج آن اعلام می‌شود.

اشرف غنی ادامه داد: افغانستان در جنگ نیابتی قرار دارد و نیرو‌های دولتی می‌توانند امنیت کشور را حفظ کنند. از حال و آینده شما مردم نگران هستم تلاش می‌کنم از گسترش بی ثباتی و آوارگی ناشی از جنگ جلوگیری کنم. اجازه نمی‌دهم جنگ تحمیلی بر افغانستان باعث کشتار بیشتر افراد غیرنظامی شود.  بر اوضاع آوارگان جنگ رسیدگی خواهم کرد. بسیج مجدد نیرو‌های مسلح یک اولویت اصلی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار