کد خبر:۹۵۹۹۸۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

برگزاری کارگاه «ما شو» با محوریت خانواده و جمیعت در زنجان

مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان گفت: رویداد «ما شو» با هدف شبکه سازی و تربیت کنشگران اجتماعی در حوزه خانواده و احصای مسائل این زمینه برگزار می‌شود.

زهرا کولیوند، مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو از برگزاری رویداد «ما شو» در حوزه خانواده و جمعیت خبر داد.

کولیوند با بیان اینکه این رویداد با محوریت ایده پردازی، ارائه طرح عملیاتی و اجرای طرح‌ها برنامه ریزی شده، افزود: با توجه به اهمیت و لزوم کنشگری اجتماعی بین اقشار به خصوص جوانان و کمک به حل چالش‌های موجود در حوزه‌های مختلف اجتماعی این رویداد در بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان برنامه ریزی شده است.

مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان افزود: این طرح با هدف شبکه سازی و تربیت کنشگران حوزه خانواده و احصای مسائل این زمینه اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: برنامه ریزی ما این است که این رویداد را در سه سطح مقدماتی، آموزشی و عملیاتی اجرا کنیم و قصد داریم موضوعات حوزه خانواده را برای مخاطبان رویداد بررسی و راهکار‌های اجرایی را ارائه دهیم.

کولیوند اظهار کرد: احصای مسائل و مشکلات حوزه‌ی جمعیت و خانواده، تهیه بانک ایده و طرح‌های عملیاتی قابل اجرا و تعمیم در دانشگاه‌ها و محلات، ایجاد شبکه ارتباطات هم‌افزای فعالان مردمی خانواده در سراسر کشور، ایجاد بستر شناخت و تعامل در گستره مجموعه‌های هم‌عرض استانی و ملی و انتقال تجارب بومی و معرفی بستر‌های همکاری در سطوح استانی و ملی از دیگر اهداف رویداد است.

وی با بیان اینکه محور‌های این رویداد در حوزه چالش جمعیت، تشویق به ازدواج، مقابله با تک فرزندی، معیشت و فرزندآوری و مقابله با پدیده طلاق است، افزود: در این رویداد کارگاه‌های آموزشی فن بیان، ویژگی‌های ایده ناب، عرصه فعالیت اجتماعی، آسیب اجتماعی و انفعال و شناخت سیر مسائل حوزه خانواده برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کارگاه‌های رویداد «ما شو» از دهه دوم شهریور آغاز می‌شود و سه روز ادامه دارد. علاقه‌مندان برای ثبت نام در این رویداد اجتماعی تا ۱۲ شهریور مهلت دارند.

آماده//// برگزاری کارگاه «ما شو» با محوریت خانواده و جمیعت در زنجان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار