کد خبر:۹۶۰۱۲۲

حضور موفق تولیدات باشگاه فیلم سوره در ۴ جشنواره بین‌المللی

آثار کوتاه ریسه‌نامه، پیش از بهشت و پرستار از جمله آثار تازه تولیدشده در باشگاه فیلم سوره هستند که در جشنواره‌های بین‌المللی حضور موفق پیداکرده‌اند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرروابط عمومی باشگاه فیلم سوره، آثار تولیدشده در باشگاه فیلم سوره در ادامه حضور بین‌المللی خود در 4 جشنواره دیگر خارجی حضور موفق پیدا کردند.

آثاری که باشگاه فیلم سوره تولیدشده است، در جشنواره‌هایی در کشور‌های کانادا، بریتانیا، ایتالیا، اوکراین و... حضور پیدا کرده و شایسته تقدیر شده‌اند. بر این اساس جایزه دوم جشنواره SPI ایتالیا، حضور در مرحله نهایی جشنواره Let there be goodness و انتخاب اثر برای مرحله نهایی از میان سه هزار اثر متقاضی برای جشنواره HECFF، و انتخاب برای مرحله نهایی جشنواره برخط lift off بریتانیا بخشی از این حضور است.

در میان آثار تولیدی باشگاه فیلم سوره، آثاری مانند ریسه‌نامه به کارگردانی علی رحیمی، پیش از بهشت به کارگردانی احمد حیدریان، پرستار و کفش به کارگردانی حسین دارابی، سوزن به کارگردانی یوسف جعفری و بچه و مرد به کارگردانی محمدرضا خردمندان توانسته‌اند در جشنواره‌های خارجی خوش بدرخشند.

گفتنی است تولیدات باشگاه فیلم سوره در مجموع فعالیت خود توانسته به 120 حضور موفق در جشنواره‌های داخلی و خارجی منجر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار