آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۴۱۸۵

راه‌یابی «رخنه» به جشنواره «کدو تنبل»

فیلم کوتاه «رخنه» به کارگردانی شهاب الدین حسین پور در جشنواره فیلم «کدو تنبل» چین نمایش داده می‌شود.

 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو- محمدحسن ولدی؛  فیلم کوتاه «رخنه» نوشته مسعود هاشمی‌نژاد و کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور در ادامه حضور‌های بین المللی خود به عنوان یکی از فیلم‌های راه یافته به ششمین جشنواره فیلم فانتزی «کدو تنبل» در کشور چین به نمایش در می‌آید.

ششمین جشنواره فیلم فانتزی «کدو تنبل» از ۲۹ تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۱ مصادف با ۷ تا ۹ آبان در شهر پکن چین برگزار می‌شود. این جشنواره فرصتی برای خروج از زنجیره تفکر عادی است.

جشنواره فیلم فانتزی «کدو تنبل» (PFFF) یک سازمان مستقل و غیرانتفاعی با بودجه طرفداران است که هدف آن ایجاد یک جامعه دوستانه و ترویج تولید ژانر‌های ترسناک، فانتزی و علمی تخیلی در چین است.

سارا توکلی، محمد علیمحمدی، فرشید ناصری، پرستو قائد رحمت، نیلوفر راد، امیرحسین بلوری، حسن بابایی، سبحان سهراب و رزا دانازاده در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

داستان فیلم درباره زوج جوانی است که به خانه‌ای شوم نقل مکان می‌کنند و دچار اتفاقات عجیب و ماورائی می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار