کد خبر:۹۶۴۳۳۴
در گفتگو با دانشجو تشریح شد

راه اندازی ۱۸ مرکز واکسیناسیون توسط بسیج جامعه پزشکی مازندران / مردم از انجام سفرهای غیرضروری به استان خودداری کنند

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران گفت: تا کنون ۱۸ مرکز واکسیناسیون توسط بسیج جامعه پزشکی استان مازندران راه‌اندازی شده است و نیازی به فعالیت شبانه روزی وجود ندارد.

خرسندی سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: طرح شهید سلیمانی از آذر ماه سال ۱۳۹۹ برنامه‌ریزی شد و برای اجرای آن در استان مازندران جلسات فنی و پشتیبانی مشترکی را با دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی دانشگاه فوق برگزار کردیم.

وی تصریح کرد: در نتیجه جلسات فوق، استان به یک هزار و ۴۴۸ گروه تقسیم بندی شد و در مجموع برای ۲۲۸ حوزه گروه خواهران و برادران ۳ هزار و ۵۰۸ پایگاه و ۲ هزار و دویست و هفت روستا برنامه ریزی شد.

خرسندی اضافه کرد: مبنای کار در طرح شهید سلیمانی بحث پایش، قرنطینه و بحثهای مدیریتی و نظارتی بود و در بحث پایش ۷ و هفتصد و هفتاد و چهار تیم رصد، ۴۳۳ تیم مراقبتی (پزشک و پرستار محور) ، ۳ هزار و ۱۴۰ تیم حمایتی و هزار و ۲۳۱ تیم نظارتی تشکیل شد.

وی خاطرنشان کرد: بالغ بر ۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر از بسیجیان خواهر و برادر در اجرای طرح شهید سلیمانی در مازندران پای کار آمدند و در نهایت در قالب تیم‌های مختلف بیش از ۲۴ هزار بسیجی ساماندهی شدند.

 

استفاده بسیج جامعه پزشکی مازندران از سامانه پارسا!

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران افزود: یک اقدام متفاوت مسئولان بسیج جامعه پزشکی استان مازندران در مقایسه با سایر استان‌ها استفاده از ظرفیت نرم افزار پارسا بود.

خرسندی یادآور شد: نرم افزار پارسا به برکت زحمات مسئولان دانشگاه علوم پزشکی فعال شد و لینک آن در اختیار پایگاههای بسیج قرار گرفت و رصد و پایش اقدامات انجام شده طرح شهید سلیمانی در سامانه فوق ثبت شد و در ادامه با دانشگاه علوم پزشکی در موضوع واکسیناسیون همکار شدیم.

وی اضافه کرد: تا کنون ۱۸ مرکز واکسیناسیون در استان مازندران توسط بسیجیان راه‌اندازی شده است و در هفته دفاع مقدس سایر شهرها از مرکز واکسیناسیون عمومی برخوردار می‌شوند و در نهایت تعداد مراکز واکسیناسیون در این استان به ۲۲ مرکز می‌رسد.

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران گفت: با توجه به شرایط فعلی استان مازندران این استان در حال حاضر به مراکز واکسیناسیون شبانه روزی نیازی ندارد و از مجموع ۶۱ پایگاه، بسیج جامعه پزشکی تا کنون در راه اندازی ۲۶ مرکز واکسیناسیون با دانشگاه علوم پزشکی استان مشارکت کرده است.

خرسندی گفت: در حال حاضر مشکلی در راه اندازی مراکز واکسیناسیون در استان مازندران نداریم و به شرط تامین واکسن کرونای مورد نیاز، می‌توانیم تعداد مراکز واکسیناسیون را در استان افزایش دهیم.

وی اضافه کرد: در پروسه تزریق واکسن به مسافران استان مازندران مشکلی نداریم و با توجه به گروههای سنی اعلام شده و ثبت نام افراد، واکسن کرونا به افراد در این استان تزریق خواهد شد.

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران گفت: بعد از انجام واکسیناسیون عمومی برای مردم، ما تیم‌های سیار را راهی نقاطی می‌کنیم که افراد به هر دلیل مثل سن و سال بالا، معلولیت و ... شرایط مراجعه و تزریق واکسن برای افراد مهیا نبوده است.

 

قطع زنجیره انتقال کرونا، هدف اصلی طرح شهید سلیمانی!

خرسندی گفت: در موج فعلی پیک استان مازندران تا فوت روزانه ۴۹ بیمار کرونایی هم رسید و در حال حاضر با زحمات کادر درمان و بسیجیان و مراعات مردم، فوتی بیماران به ۷ مورد در طول روز رسیده و روند انتقال بیماری تا حدودی کنترل شده است.

وی اضافه کرد: کادر درمان خسته است و خیلی رک و شفاف بگویم که اگر مردم بخواهند به سفرهای خود ادامه بدهند خستگی فوق مضاعف می‌شود و خواهش می‌کنم مردم با همیت و همبستگی ملی از انجام سفر به مازندران خودداری کرده و کمک کنند از شرایط سخت کرونا با کمترین تلفات عبور کنیم.

سرپرست بسیج جامعه پزشکی استان مازندران گفت: هدف از اجرای طرح شهید سلیمانی قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا بود و باید همه مردم کمک کنند تا این هدف به طور کلی محقق شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار