
کد خبر:۹۶۴۵۳۹
خطیبزاده:
بیانیه وزرا تا ساعاتی دیگر منتشر میشود
سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص نتایج نشست چهارجانبه ایران، روسیه، چین و پاکستان در خصوص افغانستان، اظهار داشت: توافقات خوبی صورت گرفته و بیانیه وزرا تا ساعاتی دیگر منتشر خواهد شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در همین خصوص خطیب زاده اظهار داشت: طی روزهای گذشته گفتگوهای مفصلی میان نمایندگان این چهار کشور در جریان بوده که قبل و بعد نشست کوتاه چهارجانبه دیروز وزرای خارجه در جریان بوده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: البته مفاد توافقات طی ملاقاتهای دوجانبه دکتر امیرعبداللهیان در حاشیه اجلاس شانگهای با همتایان روس، چینی و پاکستانی با جزئیات بحث شده است که طبق توافق، جمع بندیها اعلام خواهد شد.
خطیب زاده در پایان تاکید نمود: موضوعات و توافقات صورت گرفته از جمله در خلال این نشست توسط هر ۴ وزیر تایید شده است که در بیانیه منعکس خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.