آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۵۵۱۴
در گفتگو با دانشجو؛

غرقی: سکوت مقامات عراق در حکم اجازه به ایران جهت برخورد با گروهک‌های ضد‌انقلاب است

کارشناس مسائل منطقه گفت: سکوت مقامات عراق در برابر گروهک‌های ضد انقلاب مستقر در اقلیم کردستان نشان از ضعف آنها دارد و در واقع آن‌ها این اجازه را به ایران میدهند که خودش راسا اوضاع را کنترل کند.

مرتضی غرقی کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرگزاری دانشجو؛ در خصوص فعالیت گروهک‌های تروریستی و ضدانقلاب در اقلیم کردستان علیه ایران و حق دفاع مشروع ایران در برخورد جدی با آن‌ها باتوجه به اظهارات اخیر سرلشکر باقری، اظهار داشت: با توجه به قراردادی که میان ایران وعراق منعقد شده هیچ گاه نباید خاک عراق به عنوان پایگاهی علیه ایران مورد استفاده قرار بگیرد و منافع ملی ایران مورد تهدید واقع شود.

وی گفت: طبیعیی است زمانی که موشکی از خاک اقلیم به سمت ایران می‌آید باید دولت عراق پاسخگو باشد و اگر خودشان نتوانند این امنیت را تامین کنند پس ما میتوانیم به خاطر حفظ تمامیت ارضی خودمان راسا وارد شده و اوضاع را کنترل کنیم.

غرقی تصریح کرد: گروهک‌هایی که در خارج از ایران هستند بی شک وابسته به بیگانگان هستند و ارتزاقشان هم از طریق آن‌ها است.

این کارشناس مسائل منطقه بیان کرد: بومی‌های این منطقه در امرار معاش خودشان با مشکل مواجه اند پس این گروه‌ها چطور میتوانند سلاح پیشرفته تهیه کنند و در کمپ‌هایی زندگی کنند که حداکثر امکانات برای آن‌ها وجود دارد؟

وی ادامه داد: این‌ها خدماتی است که بیگانگان به نیرو‌های خود میدهند تا علیه سایر کشور‌ها اقدامات خرابکارانه انجام داده و منافع آن‌ها را تامین کنند. اما مقامات عراق باید بدانند که شرکت‌های بزرگ در این منطقه که وابسته به غربی‌ها هستند بی شک محل تبادل اطلاعات علیه منافع ایران، عراق و اقلیم هستند و آن‌ها تنها دنبال تامین منافع اسرئیل و آمریکا هستند.

غرقی با اشاره به پاسخ اخیر ایران در برابر این گروهک‌ها ادامه داد: حملات اخیر سپاه پاسداران استفاده از حق دفاع مشروع ما بود که در قوانین و عرف بین الملل پذیرفته شده است.

این کارشناس مسائل منطقه تصریح کرد: ما هیچ گاه ابتدای به امر حمله نکردیم و بار‌ها به مقامات عراق تذکر دادیم، اما زمانی که مورد حمله قرار می‌گیریم به عنوان دفاع مشروع این حق را داریم که از تمامیت ارضی خودمان در برابر این حملات دفاع کنیم.

وی بیان کرد: سکوت مقامات عراق در برابر گروهک‌ها نشان از ضعف آن‌ها دارد و در واقع آن‌ها با سکوت خودشان این اجازه را به ایران میدهند که خودش راسا ورود کرده و اوضاع را کنترل کند.

غرقی ادامه داد: اقلیم کردستان باید خط مشی خود را مشخص کند که آیا به عنوان یک همسایه میخواهد روابط صلح امیز و مبتنی بر همکاری با ما داشته باشد یا خاکش را پایگاهی برای گروهک‌های تروریستی قرار دهد.

این کارشناس مسائل منطقه تاکید کرد: هیچ کشوری به کشور دیگر اجازه نمی‌دهد که امنیت ملی آن را تهدید کند و برخورد قاطع با این اقدامات خواست اکثریت ملت فارغ از هرگونه جناح بندی است که باید از طریق مقامات کشور پیگیری شود.

وی افزود: در برخورد با هرگونه ناامنی علیه کشور باید قاطعانه رفتار کرد و در مقابلشان ایستاد و اگر لازم باشد مردم هم باید به صورت بسیج عمومی حاضر شوند و از مرز‌ها دفاع کنند چرا که ناامنی مرز‌ها همواره با عدم پیشرفت و توسعه همراه است.

غرقی گفت: این گروهک‌ها با اقدامات تروریستی خودشان علاوه بر ایجاد ترس و وحشت به نوعی میخواهند توسعه ملی و اقتصادی را هم مورد هدف قراردهند.

این کارشناس مسائل منطقه تصریح کرد: اگر حاکمیت ملی یک کشور نقض شود از جانب هرگروهی چه درون کشور و چه بیرون از کشور باید با آن مقابله شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طبیعی است کسانی که خارج از مرز‌های ایران و با پول بیگانگان مثل اسرائیل یا سازمان‌های ضد انقلاب مثل سازمان‌های اطلاعاتی موساد، سیا یا عربستان علیه ایران تحرکاتی دارند باید با آن‌ها برخورد شود و دلیل آن هم این است که آن‌ها مزدورانی هستند که تنها هدفشان تحقق اهداف دشمن در خاک ایران است و قطعا باید با آن‌ها بدون هیچ اغماضی برخورد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار