آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۵۵۲۵

زندگی ماهرترین تک‌تیرانداز معاصر روی پرده سینما می‌رود

در آستانه اکران فیلم سینمایی «تک تیرانداز» از ۳۰ شهریورماه و مصادف با آغاز هفته دفاع مقدس، از پوستر جدید این فیلم سینمایی با طراحی محمد روح‌الامین رونمایی شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در آستانه اکران فیلم سینمایی «تک تیرانداز» از ۳۰ شهریورماه و مصادف با آغاز هفته دفاع مقدس، از پوستر جدید این فیلم سینمایی با طراحی محمد روح‌الامین رونمایی شد.

فیلم سینمایی «تک‌تیرانداز» که برای اولین‌بار در سی‌ونهمین جشنواره فجر به نمایش درآمد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملّی و بهترین جلوه‌های ویژه میدانی را دریافت کرد، فیلمی قهرمان‌محور است که برشی کوتاه از حضور حماسی شهید عبدالرسول زرین، بهترین تک‌تیرانداز دوران دفاع مقدس را در قالب یک داستان حماسی روایت می‌کند. از شهید زرین به‌عنوان ماهرترین و کم‌اشتباه‌ترین تک‌تیرانداز جنگ‌های تاریخ معاصر جهان یاد می‌شود.

کامبیز دیرباز، امیررضا دلاوری، علیرضا کمالی، عبدالرضا نصاری، حسین پوریده، اسماعیل خلج، حسین شریفی و... ترکیب بازیگران این فیلم سینمایی را تشکیل می‌دهند.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار