مرگ 289 نفر بر اثر کرونا / آمار تزریق واکسن در کشور به مرز 52 میلیون نفر رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۶۸۴۳
طی 24 ساعت گذشته؛

مرگ 289 نفر بر اثر کرونا / آمار تزریق واکسن در کشور به مرز 52 میلیون نفر رسید

طی 24 ساعت گذشته 289 نفر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.
مرگ 289 نفر بر اثر کرونا / آمار تزریق واکسن در کشور به مرز 52 میلیون نفر رسید

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت آخرین وضعیت شیوع کرونا را اعلام کرد.

تا کنون ۳۶ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۸۲۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۵ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۹۶۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۵۱ میلیون و ۹۵۰ هزار و ۷۸۳ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته، ۹۹۱ هزار و ۸۰۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

از دیروز تا امروز ۵ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۴ هزار و ۴۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۲۱۹ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۹۹۰ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۸۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۱۹ هزار و ۶۴۹ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۴ میلیون ۹۶۶ هزار و ۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۶ هزار و ۲۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۱ میلیون و ۸۶۸ هزار و ۸۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۲۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

 

مرگ 289 نفر بر اثر کرونا / آمار تزریق واکسن در کشور به مرز 52 میلیون نفر رسید

پربازدیدترین آخرین اخبار