علیرضا قربانی، مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برنامههای این مرکز برای جذب هستهها و واحدهای فناورگفت: برنامه «پویش کارآفرینی» یکی از مهمترین برنامههای ما در این راستا است که امید میرود با بهبود وضعیت پاندمی کرونا این مهم به شکل باشکوهی برگزار شود.
قربانی مطرح کرد: با شرکتهای موجود در حال رایزنی و برنامه ریزی هستیم تا مشکلات موجود در این شرکتها از طریق برگزاری یک رویداد با کمک اعضای هیئت علمی برطرف شده و شرکتهای اعضای هیئت علمی از این طریق جذب شوند.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری اظهار داشت: برگزاری رویدادهایی، چون استارت ویکند و رویداد «تدکس» برای آشنایی با استارت اپهای موفق در سطح استان نیز یکی درگیر از راهکارهای در دست است.
وی در ادامه از فعالیت ۶ هسته، ۱۲ واحد فناور و ۲ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد واحد ساری خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون محصولاتی مانند ابسلانگهوشمند، اتاقک ضد عفونی هوشمند، وارمراتاق عمل، سنگشکن پنوماتیک، الکتروکوور حرارتی، منبع نور سرد، گوپتا کاتر، بنماری، کارت هوشمند نیروگاهی، هواپیمای بی ساختار، نیروگاه خورشیدی، کرایو بدون کپسول، ابزارهای iot، بستر رزرو آنلاین اماکن ورزشی در مرکز رشد واحد ساری تولید شده است.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری همچنین با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با مراکز رشد توانیر، بیمارستان امام (ره) افزود: در مرکز رشد واحد ساری بیش از ۳۰ نفر به صورت مستقیم مشغول فعالیت هستند.
قربانی در خاتمه خاطرنشان کرد: به حول و قوه الهی بتوانیم با تکیه بر توانمندیهای جوانان همین دیار در تعالی هرچه بیشتر این مرز و بوم موفق بوده و در سال جهش تولید بتوانیم با همکاری و همیاری بیشتر مسئولان، منویات مقام معظم رهبری را محقق کنیم.