به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی نصیری در حاشیه بازدید از گرمخانه خاوران گفت: در دوره جدید مدیریت شهری، شهرداری به شکل راهبردی با موضوع مدیریت کرونا برخورد کرد و یکی از برنامههای مهمی که در رأس اهداف خود قرار داد برنامههایی تحت عنوان حمایت و خدمات اجتماعی است.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه یکی از گروههایی که در جامعه کمتر مورد توجه قرار میگیرند، گروههای آسیب پذیر هستند، عنوان کرد: در گروههای آسیب پذیر، افرادی هستند که هویت ندارند و بسیاری از آنها اتباع بیگانه غیر مجاز هستند، در نتیجه در آمارها به حساب نمیآیند، ولی در حقیقت حضور دارند و میتوانند در زنجیره انتقال بیماری کرونا نقش داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در این دوره مدیریت شهری وظیفه داریم به کسانی که ضعیفترین قشر در جامعه هستند، توجه کنیم، بیان کرد: در این طرح مقرر شد که با همکاری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری و مشخصاً سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی در فاز اول معتادان ماده ۱۵، کودکان کار و خانواده آنها، زباله گردها، حاشیه نشین ها، کارتن خوابها و معتادان پاتوقهای شهر شناسایی شده و واکسینه شوند.
نصیری خبر داد: برای اجرای این طرح تیمهای سیار واکسیناسیون (۱۰ خودرو ون) با همکاری شرکت شهر سالم، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تشکیل شدند و با مشارکت این تیمهای سیار از اول مهر ماه تا یکشنبه ۱۱ مهرماه، حدود ۱۱ هزار و ۱۹۰ دوز واکسن تزریق شده است. بر اساس آمار در حال نزدیک شدن به عدد هدف گذاری شده ۱۲ هزار دوز هستیم.
وی با اشاره به اینکه طی روزهای آینده واکسیناسیون ادامه خواهد داشت، گفت: بعد از این مرحله، ایثارگران، جانبازان، معلولین و سالمندانی که امکان خروج از منزل را ندارند، از طریق بانکهای اطلاعاتی و سامانه ۱۳۷ شناسایی شده و واکسینه خواهند شد.
سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تشریح کرد: در مراحل بعدی، طرح توزیع اقلام بهداشتی و خدمات مشاوره روانشناسی و تغذیه برای عموم شهروندان و با اولویت گروههای آسیب پذیر اجرا خواهد شد.