کد خبر:۹۶۸۹۳۵
در دیدار سعید محمد و سرلشکر صفوی انجام شد؛

بررسی مسائل ژئوپلیتیک مناطق آزاد

دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت:مناطق آزاد دارای شرایطی است که کارشناسان اقتصادی از آن به عنوان کاتالیزوری برای بهبود شرایط اقتصادی و مسئولان اجرایی هم آن را سکویی برای جهش تولید یاد می‌کنند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، مسائل ژئوپلیتیک مناطق آزاد کشورمان در دیدار «سعید محمد» دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری_صنعتی و ویژه اقتصادی با سرلشکر پاسدار «سید یحیی صفوی» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا و رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید قاسم سلیمانی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در این دیدار که در دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی انجام شد، طرفین در زمینه موقعیت و اهمیت جغرافیایی هر یک از مناطق آزاد هشت‌گانه کشورمان و بهترین راه استفاده از ظرفیت‌های موجود در این مناطق گفتگو کردند.

در این نشست طرفین ترکیب مقررات حاکم بر مناطق آزاد کشورمان با مؤلفه‌های ژئوپلیتیک این مناطق را ظرفیت‌های عظیمی دانستند که می‌تواند علاوه بر تحرک اقتصادی در این مناطق، انرژی لازم برای حرکت قطار اقتصاد، صنعت، اشتغال و گردشگری کشورمان را تأمین کند.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری _ صنعتی و ویژه اقتصادی در این نشست گفت: مناطق آزاد دارای شرایطی است که کارشناسان اقتصادی از موقعیت آن به عنوان کاتالیزوری برای بهبود شرایط اقتصادی و مسئولان اجرایی هم آن را سکویی برای جهش تولید، میانبری برای دستیابی به سند چشم‌انداز کشور و راهبردی جهت تحقق سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر نام برده و مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

سعید محمد افزود: متأسفانه ظرفیت‌های این مناطق از ابتدای تشکیل، آنچنان که باید و شاید شناخته نشده و پتانسیل‌های مهم آن به درستی مورد استفاده قرار نگرفته است.
در پایان طرفین ضمن برنامه ریزی به منظور ادامه همکاری‌های فیمابین و بهره مندی از پتانسیل‌های موجود، ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی مناطق آزاد را بررسی نمودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار