کد خبر:۸۱۴۰۸۹

ورود ۳ فروند هواپیمای برزیلی به ناوگان کیش‌ایر / شرفبافی: معضل استقراض ایران‌ایر را حل کردم

شرفبافی مدیرعامل هواپیمایی کیش‌ایر از ورود ۳ فروند هواپیمای امبرائر به ناوگان این ایرلاین خبر داد و گفت: در دوره‌ای که در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بودم موضوع استقراض پول برای پرداخت حقوق پرسنل برطرف شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو فرزانه شرفبافی اظهار کرد: اواخر مردادماه امسال اولین پرواز هواپیمای ایرباس ۳۲۱ با رجیستر و کرو پرواز هواپیمایی کیش‌ایر با نام "ضامن آهو" از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به کیش-مشهد-مهرآباد انجام شد.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون دو فروند هواپیمای کیش‌ایر در دست تعمیرات سنگین قرار دارند که به زودی به ناوگان ملحق خواهند شد.

وی با اشاره به این‌که به دنبال توسعه ظرفیت ناوگان کیش‌ایر از طریق اجاره هواپیما هستیم، گفت: کار‌های نهایی این برنامه در حال انجام است و از یک کشور آسیایی سه فروند هواپیمای امبرائر برزیلی با کرو پروازی خارجی را اجاره خواهیم کرد.

مدیرعامل کیش ایر از امضای تفاهمنامه با شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برای انجام پرواز مناطق آزاد خبر داد و افزود: اولین پرواز داخلی شهر فرودگاهی را کیش‌ایر انجام داده که آنرا ادامه خواهیم داد.

شرفبافی با یادآوری این‌که ۱۲ فروند هواپیمای ملکی در اختیار داریم، اضافه کرد: ظرفیت ناوگان کیش‌ایر در حال حاضر بیش از ۳۵۰۰ صندلی است.

وی با بیان این‌که در هواپیمایی کیش‌ایر یک برنامه ارزیابی دارایی‌ها داریم، یادآور شد: این همان کاری است که در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام شد و به نتیجه رسید. ضمن این‌که مالیات خاصی را بابت زمینگیری هواپیمای توپولف کیش داریم که در دستور کار قرار دارد و در حال حساب شدن است.

وی بیان کرد:‌چگونگی فروش بلیت، قیمت‌گذاری و تعرفه‌گذاری در کیش ایر مورد بازنگری قرار گرفته و قاعده ۸۰ درصد چارتری و ۲۰ درصدی مستقیم در حال تبدیل به مسیر ۵۰، ۵۰ است. در حال حاضر سهم فروش بلیت چارتری کیش ایر حدود ۷۰ درصد است که به زودی به ۵۰ درصد کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل کیش‌ایر در پاسخ به این پرسش که در دوره‌ای برای تامین حقوق پرسنل، ایران ایر استقراض می‌کرد، آیا در دوره شما این مشکل حل شد، گفت: مشکل استقراض برای تامین حقوق پرسنل را در ایران ایر حل کردم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار