کد خبر:۹۶۹۶۰۸

پخش مستند «آبگیر؛ آبادی حیوانات آفریقا» از شبکه 4 سیما

مجموعه مستند جدید سه قسمتی «آبگیر؛ آبادی حیوانات آفریقا» از شنبه 17 مهرماه در قاب چهارسوی علم شبکه چهار سیما پخش خواهد شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، «آبگیر؛ آبادی حیوانات آفریقا» با نام اصلی waterhole africa's animal oasis، مستندی در گونه علمی - حیات وحش است که در ذخیره‌گاه طبیعی حیات وحش امبیوای تانزانیا ساخته شده است.

در این مجموعه مستند، دو دانشمند با ساختن یک آبشخور و نصب دوربین‌های پیشرفته تصویربرداری، سعی می‌کنند بر اساس داده‌های استخراج شده، الگو‌های رفتاری حیوانات گوناگون این منطقه را در دوره‌های مختلف: خشک، خیلی خشک و بارانی مورد بررسی قرار دهند.

«آبیگر؛ آبادی حیوانات آفریقا» که برای اولین بار به همت تامین برنامه شبکه چهار پخش می‌شود، تولید سال ۲۰۲۰ کشور انگلستان است و در قالب برنامه (چهارسوی علم) از شنبه ۱۷ تا دوشنبه ۱۹ مهر، ساعت ۲۲، از شبکه چهار سیما پخش و روز بعد در ساعت‌های ۲ بامداد ۷ و ۱۵ بازپخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار