کد خبر:۹۶۹۹۳۱

صدا و سیمای علی عسگری تاب یک کاریکاتور را هم نداشت!

رفته بودیم کاریکاتوری را برای تقدیر از پنج سال عملکرد آقای علی عسگری به او اهدا کنیم. همین که به خودمان آمدیم دیدیم مأمورین حراست سازمان...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بعد از پایان دوره ریاست علی عسگری رئیس سابق سازمان صدا و سیما تعدادی از اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با مراجعه به این سازمان قصد داشتند با اهدای تابلوی کاریکاتوری که بیانگر بی توجهی رسانه ملی به اعتراضات مردمی نسبت به وضعیت فشل دولت قبل بود نحوه مدیریت رئیس سابق این سازمان را به او گوشزد کنند که با برخورد تند عوامل حراست مواجه شدند. یکی از دانشجویان حاضر در این جمع به روایت این ماجرا پرداخته که در ادامه این روایت را می‌خوانید.

روزی که فهمیدیم صدا و سیما یک نهاد امنیتی است!
رفته بودیم کاریکاتوری را برای تقدیر از پنج سال عملکرد آقای علی عسگری به ایشان اهدا کنیم. همین که به خودمان آمدیم دیدیم مأمورین حراست سازمان دوره‏مان کرده‏اند. می‏گفتند سازممان صدا و سیما یک نهاد امنیتی است و عکس‏برداری از آن جرم است. زیر بار نرفتیم، چون حرفشان حساب نبود؛ برای همین با پرخاش حمله کردند تا دوربین و کارت‏هایمان را ضبط کنند.

مأمور پلیسی که در محل حاضر بود، گفت کارت شناسایی‏تان را برای احراز هویت به من بدهید. به او اعتماد کردیم و کارتمان را دادیم. او هم بی اعتمادمان کرد و کارت را به مأمورین حراست داد تا ضبط کنند. بعد از آن مأمور دیگری از حراست آمد و گفت اصلا به چه حقی برای آقای علی عسگری کاریکاتور کشیده‌‏اید؛ این کار جرم است. جلو آمد، تابلوی کاریکاتور را به زور از ما گرفت و برد.

در همین حین مأمور ارشد حراست با کلانتری تماس گرفت تا بیایند ما را به جرم نقد رسانه ملی ببرند و ستاره‌‏دارمان کنند. از وقتی تماس گرفت تا وقتی نیروی انتظامی بیاید، مدام ما را تهدید می‌‏کردند که اینجا منطقه سطح یک امنیتی است و بیچاره‌‏تان می‏کنیم.
صدا و سیمای علی عسگری حتی تاب یک کاریکاتور را هم نداشت!
نیروی انتظامی هم که آمد، بدون اینکه لحظه‏‌ای به حرف ما گوش بدهند، دوربین را گرفتند و ما را با خشونت وارد ماشین پلیس کردند که ببرند. در ماشین که بودیم، یکی از همان مأموران حراست آمد و گفت شما فکر می‏کنید هرچه می‏گویید درست است، ولی ما پدرتان را در می‏‌آوریم که دیگر اعتراض نکنید. در آخر هم ما را به گیت نگهبانی سازمان بردند و با فشار از ما تعهد گرفتند که نباید عکس‏هایی را که گرفته‌‏اید منتشر کنید؛ هرچند عکس‏برداری در آن محدوده ممنوع نبود. کاریکاتورمان را هم پاره‏ و رهایمان کردند.

بعد از این ماجرا بود که فهمیدیم صدا و سیمای علی عسگری نه تنها صدای اعتراض مردم به وضعیت فشل دولت قبل را سانسور می‏کرد، حتی تاب یک کاریکاتور را هم نداشت و خود را در یک حصار محکم امنیتی فرو برده بود تا کس حتی از جلوی سازمان هم رد نشود؛ چه رسد به اعتراض. البته قبلا نیز بار‌ها نمونه‌‏های چنین برخوردی را با افراد داخل و خارج از سازمان دیده بودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار