آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۲۴۸۴
با شکستن سکوت ۲ ماهه؛

شورای عالی مقاومت ملی افغانستان اعلام موجودیت کرد

شماری از شخصیت‌های سیاسی افغانستان با شکستن سکوت ۲ ماهه پس از تسلط طالبان بر این کشور شورایی را با عنوان «شورای عالی مقاومت ملی جمهوری اسلامی افغانستان» ایجاد کردند.
شورای عالی مقاومت ملی افغانستان اعلام موجودیت کرد

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شماری از سیاسیون افغانستان که گفته می‌شود شخصیت‌های سیاسی، چون «عبدالرب الرسول سیاف»، «محمد یونس قانونی»، «عطا محمد نور»، «عبدالرشید دوستم»، «محمد محقق»، «عبدالهادی ارغندیوال» و «انجنیر محمد خان» شامل آن هستند از ایجاد «شورای عالی مقاومت ملی جمهوری اسلامی افغانستان» خبر دادند.

در بیانیه منتشر شده آمده است که وضعیت موجود افغانستان برای هیچ هموطن افغان قابل تحمل نیست بنابراین جمعی از احزاب گروه‌ها و شخصیت‌های این کشور «برای رهایی کشور و ملت از این وضعیت ذلت‌بار با هم مشورت نموده و جبهه‌ای را تحت عنوان "شورای عالی مقاومت ملی جمهوری اسلامی افغانستان" تاسیس کردند».

براساس این بیانیه، برنامه کاری این جبهه به دو بخش عمده سیاسی و نظامی تدوین گردیده است و تاکید می‌شود «ترجیح ما رسیدن به یک صلح پایدار از راه سیاسی است».

در بخش تلاش‌های سیاسی این بیانیه بر ضرورت آغاز مذاکرات صلح تاکید شده است که «متضمن اعاده جمهوریت مبتنی بر اصول اسلامی و به میان آوردن یک نظام منتخب با مشارکت عادلانه همه اقوام وجریان‌ها و اقشار مختلف جامعه ومتضمن تامین حقوق اساسی شهروندان، خصوصا زنان و اطفال و معلولین و اقلیت‌ها باشد».

در بخش تلاش‌های دفاعی این بیانیه نیز آمده که اگر طالبان و حامیانش به راه‌حل سیاسی تن ندهند «ما به ناچار به بخش دوم مبارزه (فعالیت‌های نظامی) متوسل خواهیم شد. باید خاطرنشان ساخت که مسئولیت و پیامد‌های آن به دوش جانب مقابل خواهد بود».

شورای عالی مقاومت ملی جمهوری اسلامی افغانستان در ادامه نیز از مردم این کشور می‌خواهد تا «خود را براى یک مقاومت دشوار و درازمدت در برابر استبداد داخلى و تجاوز و اشغالگرى خارجى آماده کنند».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار