به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید روز چهارشنبه در آیین نودانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه جامع واحد استان کرمان با اشاره به اینکه مراکز دانشگاه جامع علمی کابردی به صورت تخصصی در سراسر کشور فعالیت دارند، افزود: دانشگاه جامع بعد از یک خانه تکانی وضعیت مناسبی پیدا کرده و به عنوان مهارت محور شناخته شده است.
وی ادامه داد: امروز برنامههای این دانشگاه برای دانشگاههای نظری کپی برداری میشود زیرا این دانشگاه با مهارت افزایی میتواند مشکل بیکاری را در جامعه برطرف کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی با اشاره به اینکه بهترینهای مراکز علمی و کاربردی در حوزه هوانوردی، هلال احمر و خودروسازی در استان کرمان وجود دارند افزود: بسیار مطلوب است که دانش آموختگان ما در درس و دورهای که خواندهاند میتوانند در حوزه عمل نیز به دانش خود مسلط باشند.
وی با ابزار امیدواری گفت: براساس برنامه راهبردی دوم دانشگاه و طرح آمایشی که در سه استان تدوین شده است بسته دورههای مهارتی مراکز جامع علمی و کاربردی براساس نیاز استانها توسعه و گسترش مییابد.
امید افزود: دانش آموختگان حتما برنامههای دانشگاهی مراکز خودشان را رصد کنند زیرا برای آنها برنامه داریم.
وی با بیان اینکه برای دورههای تکمیلی و پودمانهای تخصصی نیز برنامه داریم تصریح کرد: در دوران کرونا ۲۰۰ استارت آپ برگزار کردهایم که از دل آنها حدود چهار هزار ایده خارج شد و بخش زیادی از ایده ها سرمایه گذار پیدا کرده و تبدیل به کسب و کار شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین خاطرنشان کرد: دسترسی آسان و راحت به کتابخانه دیجیتال دانشگاه برای دانشجویان فراهم شده است.
وی از وجود ۲۵۰ مرکز نوآوری دانشگاه جامع علمی کابردی خبرداد و خاطرنشان کرد: فعالیت این مراکز با دوره های نظری این دانشگاه متفاوت است زیرا همراه با مهارتی است که به بهبود زندگی، خانواده و جامعه کمک میکند.