آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۴۹۶۸

۷۰۰ پژوهشگر در حوزه علوم مغز به توسعه مرزهای دانش کمک کردند

آزمایشگاه ملی نقشه ­برداری مغز، مرکزی پیشرفته است که با حضور پژوهشگران این حوزه، آینده علمی و تحقیقاتی این شاخه از علم را مترقی خواهد کرد.

اماده//// ۷۰۰ پژوهشگر در حوزه علوم مغز به توسعه مرزهای دانش کمک کردند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آزمایشگاه ملی نقشه ­برداری مغز، یک آزمایشگاه بسیار پیشرفته و باعظمت است که به عنوان حلقه ­ای از یک زنجیره، در کنار سایر آزمایشگاه ­هایی که برای کار‌هایی دیگر تدارک دیده شده، نیاز‌های آینده تحقیقاتی و خدماتی کشور را پوشش داده است.

این آزمایشگاه برای پاسخگویی به بخشی از نیاز‌های پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت تصویربرداری و تحریک مغزی برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش­ بنیان و روزآمد در حوزه علوم و فناوری­‌های شناختی ایجاد شده است.

باشگاه ۷۰۰ نفره پژوهشگران
باشگاه پژوهشگران آزمایشگاه ملی نقشه ­برداری مغز تنها پس از گذشت ۶ ماه از زمان راه­اندازی، دارای ۷۰۰ عضو از اساتید و پژوهشگران برجسته سراسر کشور است. از اهداف این باشگاه می‌توان به کشف استعدادها، حمایت از پژوهشگران و ایجاد و هدایت شبکه‌ای هم ­افزا از آن‌ها، ترویج دانش نقشه­ برداری مغز در سطح ملی، رفع چالش‌ها و مشکلات سخت ­افزاری و نرم ­افزاری موجود و ارائه تسهیلات آموزشی و پژوهشی اشاره کرد.

تسهیلات علمی و مالی
باشگاه، برای این پژوهشگران، تسهیلاتی را در نظر گرفته است که از جمله آن‌ها می­ توان به امکان شرکت در تمامی وبینار‌های آزمایشگاه به صورت رایگان، شرکت در سمپوزیوم ­های تازه­های نقشه­ برداری مغز ایران برای همه اعضای باشگاه پژوهشگران به صورت رایگان، ۳۰ درصد تخفیف حضور در کارگاه ­های آنلاین بسته به امتیاز کسب شده، تا سقف ۴۰ درصد تخفیف در هزینه خدمات پژوهشی بسته به امتیاز کسب شده، امکان حضور در دوره­‌های کارآموزی رایگان و دریافت گواهی بسته به امتیاز کسب شده و همکاری با آزمایشگاه ملی نقشه ­برداری مغز و دریافت گواهی همکاری، اشاره کرد.

این باشگاه به صورت هیات امنایی اداره شده و یک موسسه ملی است که در اختیار همه دانشگاه ­ها و محققان کشور قرار دارد. تجهیزات این آزمایشگاه شامل دستگاه ­های تصویربرداری تشدید مغناطیسی ۳ تسلا، تحریک غیرتهاجمی مغزی، الکتروانسفالوگرافی شامل سیستم سازگار با ام­ آی ­آر و طیف ­نگاری کارکردی مادون قرمز نزدیک است. این آزمایشگاه هم­چنین مجهز به امکانات پیشرفته پردازش داده، تصاویر و سیگنال و هم­چنین ارزیابی شناختی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار