گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو- الهه زوارهئیان؛ معمولا با تغییر هر فصل، زمزمههایی مبنی بر اکران فیلمهای جدید و از بین آنها پر جنجالترین شان، رونق دوبارهای به سینماها میبخشید. حالا، اما تعطیلی سالنهای سینما و قرار گرفتن بیش از صد فیلم در صف اکران، شرایط اکران را سخت و تهیه کنندهها را با مشکل مواجه کرده است. از طرفی این روزها فضای انتصابهای جدید درنهادهای مختلف سینمایی، خصوصا شورای پروانه ساخت، محل بحث است. از این رو با سعید خانی، پخش کننده پرمخاطبترین فیلم این روزها یعنی" قهرمان"، در این باره گفتگو کردیم که چکیدهای از آن را در زیر مشاهده میکنید.
تهیه کننده سینما و پخش کننده فیلم «قهرمان» درباره مشکلات امروز اکران در سینما گفت: یک فیلم باید حداقل ۶۰۰ میلیون بفروشد تا فقط هزینه تبلیغاتش را جبران کند. دولت اگر چند سالن را گارانتی کند و به فیلمهای هنری یا ارزشی اختصاص بدهد فیلمها راغب به اکران میشوند.
خانی ادامه داد: اکران همه فیلمها در این شرایط هم به ضرر خود فیلمها هم به ضرر سینماداران است. خیلی از فیلمها موقع پخش نه تنها پولی گیرشان نمیآید بلکه به ما به عنوان پخش کننده بدهکار میشوند.
او درباره راه حل اکران هم گفت: دولت میتواند فیلمها را به سمت اکران انلاین ببرد، اما باید جلوی قاچاق در اکران انلاین گرفته شود.
پخش کننده فیلم «دینامیت» درباره انتظاراتی که از اعضای جدید شورای پروانه ساخت وجود دارد اظهار کرد: باید در تولیدات تنوع ژانر داشته باشیم. ما به عنوان شورای مرکزی پخش کنندهها به سازمان سینمایی توصیه کردیم حضور یک پخش کننده در شورای پروانه ساخت ضروری است تا تکلیف فیلمهایی که میدانیم خیلی نمیفروشد را قبل از اکران مشخص کنیم و توقع اکران گسترده از این فیلمها نداشته باشیم.