آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۶۲۶۳

برخورد قاطع زاکانی با مسببان حادثه ضرب و شتم کودک زباله‌گرد/ رئیس اداره بازیافت و جانشین منطقه ۲۱ عزل شدند

در پی دستور شهردار تهران برای برخورد با مسببان حادثه ضرب و شتم کودک زباله‌گرد، رئیس اداره بازیافت و جانشین منطقه ۲۱ عزل شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پس از دستور علیرضا زاکانی شهردار تهران برای بررسی تمام جوانب و شناسایی مقصران حادثه رخ داده برای کودک زباله‌گرد که از سوی ماموران بازیافت شهرداری مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود، موضوع به شکل ویژه و فوری در دستور کار مدیریت شهری پایتخت قرار گرفت.

پس از بررسی موضوع و ابعاد حادثه جهت برخورد با مقصران حادثه، اقدام لازم نسبت به خلع ید پیمانکار طرف قرارداد با شهرداری منطقه 21 انجام شد. در دیگر اقدام انجام شده از سوی مدیریت شهری پایتخت در برخورد با مقصران و عوامل بروز این حادثه رئیس اداره بازیافت منطقه 21 و جانشین او به جهت سهل‌انگاری در انجام وظایف عزل شدند.

پیش از این علیرضا زاکانی شهردار تهران با دعوت از کودک زباله‌گرد که از سوی ماموران بازیافت شهرداری مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود و تصاویر آن در فضای مجازی منتشر شده بود، در دفتر خود از او دلجویی کرد و در ادامه اقدام‌های مدیریت شهری، رضا سیفی دستیار رسانه‌ای شهردار تهران نیز در صفحه شخصی خود در فضای مجازی از پرداخت تمام هزینه‌های درمان کودک مضروب و فراهم شدن امکان تحصیل او خبر داده بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار