به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در برنامه این هفته «کتاب بان» علی اکبر زینالعابدین به عنوان کارشناس مجری با سمیرا رستگارپور؛ درخصوص اشتباهاتی که مردم در مطالعه کتابخوانی وشیوههای ترویج آن در فضای مجازی دارند همچنین در زمینه شیوههای خود مراقبتی گفتگو میکند.
امروزه الزام وجود کتاب در سبد فرهنگی خانوادههای ایرانی امری ضروری است و این در حالی است که ماهوارهها و رسانههای مدرن بالاخص فضاهای مجازی جایگزین کتاب و کتابخوانی شده است. کارشناسان معتقدندبهره برداری نادرست از فضای مجازی میتواند یکی از موانع کتابخوانی در کشور باشد. بحران آمار پایین مطالعه روزانه در ایران از یک سو و تلاش مسوولین برای افزایش آن از سوی دیگر باعث استفاده هرچه بیشتر از ظرفیتهای فضای مجازی برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی میشود. بر همگان روشن است که مطالعه و کتابخوانی یک راه کم هزینه و موثر در افزایش آگاهی و بالا بردن کیفیت زندگی افراد میباشد. اما برای بهره برداری درست از فضای مجازی و بالا بردن سرانه مطالعه، باید با شیوههای درست ترویج کتابخوانی در این فضا آشنا بود پس در این برنامه ضمن بررسی برخی اشتباهات رایج به معرفی شیوههای صحیح ترویج کتابخوانی در فضای مجازی نیز اشاره میشود.
گفتی است یکی از رسالتهای برنامه «کتاب بان» معرفی چهرههای مروج کتابخوانی به عنوان الگو برای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه، است و شنوندگان این هفته با «صادق حسین زاده» مروج کتابخوانی از شهر قروه استان کردستان آشنا میشوند و وی درباره تجربیات خود در این زمینه سخن میگوید.
برنامه «کتاب بان» را فریده گودرزی با اجراکارشناسی علی اکبر زین العابدین برای گروه کتاب رادیو فرهنگ تهیه میکند که امروز از ساعت ۱۲:۳۰ به مدت ۳۰ دقیقه میشنوید.