به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انسیه خزعلی پس از دریافت حکم ریاست ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر که با حضور همه اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و حضور مجازی ۲۸ نفر از روسای این شورا از سراسر کشور اعطا شد، ضمن اشاره به موضوع جنگ نرم تاکید کرد: امید که بتوان با همکاری نهادهای فرهنگی و دغدغهمند برنامههای مرتبط با این هفته را اجرا و در طول سال نیز جاری کنیم.
وی ادامه داد: همانگونه که جنگ سخت منبع مادی را تحت تاثیر قرار میدهد، جنگ نرم موجب از بین رفتن فرهنگ، هویت، ارزشها و جایگزین شدن ضد ارزش بجای آنها میشود.
خزعلی افزود: متاسفانه جنگ نرم موجب خدشه در نقش مادری و وظایف دینی زنان و دختران میشود. پس هر گامی که در جهت مقابله با آن نابجا برداشته شود یا سستی و تعللی صورت گیرد، موجب کمک به دشمن خواهد بود که با همه توان و امکانات خود وارد میدان شود، کما اینکه در حال حاضر همینطور است.
وی تاکید کرد: یکی از وظایف و مسئولیتهای بزرگ ما در این زمینه، توجه به خانواده و به طور ویژه توجه به نقش زنان و دختران است که هر چه در این حوزه سرمایه گذاری و برنامه ریزی صورت گیرد، تاثیر آن در نسلهای آینده مشاهده خواهد شد.
خزعلی ادامه داد: بنا به تعبیر زیبای بنیان گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) قرآن انسان ساز است و زن انسان ساز، پس هر زمان که تفسیر قرآن به انحراف کشیده شود، جامعه نیز به سوی انحراف و انحطاط خواهد رفت. هر زمان که زن و کارکردها و ارزشهای وجودی زن تحریف شود، باید منتظر هلاکت و انحطاط جامعه بود؛ لذا امیدواریم مدیریت و سرمایه گذاری در حوزه زنان و خانواده هدفمند و با برنامه ریزی صحیح صورت پذیرد.
رییس ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر تاکید کرد: اسلام برای زنان جامعه در همه زمینهها برنامه دارد. ما نیز باید در هر موقعیت زمانی از آموزههای دینی بهره بریم و آنها را بکار بندیم. البته هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مغتنمی است که هم دستاوردهای انقلاب در این حوزه معرفی و تبیین شود و هم جهت گیریهای دین مبین اسلام در راستای تعالی مقام زن بیان شود و زن الگوی فاطمی در این راستا معرفی شود. امیدواریم بتوانیم با همکاری دستگاههای اجرایی و ادارات کل امور بانوان استانداریهای سراسر کشور برنامه ریزی مدون و دقیقی در این حوزه صورت گرفته و انجام پذیرد.
خزعلی اظهار امیدواری کرد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر شروع مبارکی باشد برای برنامههایی که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دولت سیزدهم صدد تدوین آنهاست و ادامه داد: از جمله موضوعات و اولویتهای این معاونت میتوان به برنامههای مبتنی بر توانمندی زنان، اشتغالزایی وکارآفرینی، آسیبهای حوزه زنان و خانواده از جمله طلاق و کاهش آمار ازدواج میتوان اشاره کرد. امید که بتوان با همکاری نهادهای فرهنگی و دغدغهمند برنامههای مرتبط با این هفته را اجرا و در طول سال نیز جاری کرد.