آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۹۱۹۰

برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم توسط بسیج دانشگاه امام صادق(ع)

یادواره شهدای مدافع حرم بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با حضور ۸۰ خانواده از شهدای مدافع حرم برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادواره شهدای مدافع حرم بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری، روایت‌گری حاج حسین مسافر و حاج حسن باخرد، شعر خوانی آقایان احمد بابایی و محسن کاویانی و مرثیه‌سرایی حاج امیر عباسی و با حضور ۸۰ خانواده از شهدای مدافع حرم ایرانی و فاطمیون برگزار شد.

در ابتدای مراسم، یاد و خاطره شهدای مدافع حرم به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی گرامی داشته شد.

در ادامه احمد بابایی و محسن کاویانی با شعرخوانی مراسم را با نام شهدا مزین کردند.

حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری نیز طی سخنانی بحث ولایت و ولایت مداری را از موضوعات روز جامعه دانست و ضمن تاکید بر این موضوع اهمیت آن را شرح داد.

در ادامه نیز حاج حسن باخرد و حاج حسین مسافر با روایت‌گری خود حال و هوای مراسم را با یاد شهدا معطر کردند.

در پایان مراسم نیز حاج امیر عباسی به مرثیه‌سرایی پرداختند.

لازم به ذکر است که در طول مراسم ضمن تکریم و تجلیل از همه خانواده شهدای حاضر در مراسم، هدیه‌ای جهت یادبود به آن‌ها تقدیم شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار