کد خبر:۹۷۹۴۷۱
در حاشیه تحویل ۵ میلیون دز واکسن رازی کووپارس به وزارت بهداشت؛

عین‌اللهی: نزدیک به ۷۰ درصد مردم هر دو دز واکسن را دریافت کردند / در آلمان آمریکا و روسیه کرونا روندی صعودی دارد

وزیر بهداشت در مورد آخرین وضعیت تزریق واکسن کرونا در کشور اظهار داشت: در حال حاضر ۸۵ درصد مردم ایران دز اول واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و نزدیک به ۷۰ درصد مردم هر دو دز واکسن را دریافت کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین‌اللهی در حاشیه تحویل 5 میلیون دز واکسن رازی کووپارس به وزارت بهداشت در جمع خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت تزریق واکسن کرونا در کشور  اظهار داشت: در حال حاضر 85 درصد مردم ایران دز اول واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و نزدیک به 70 درصد مردم هر دو دز واکسن را دریافت کردند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه این میزان تزریق واکسن آماری شگفت انگیز در دنیاست، بیان کرد: این موضوع نشان از اطمینان مردم به وزارت بهداشت است که جای تقدیر و  تشکر  از مردم دارد.

عین‌‌اللهی با بیان اینکه پیک کرونا در کشور فروکش کرده اما  همیشه احتمال پیک جدید است و شیوه نامه‌های بهداشتی باید با جدیت رعایت شود، تصریح کرد: باید با کرونا زندگی کنیم و تعدادی از کشورهای که میزان بالایی از واکسیناسیون داشتند به دلیل عدم رعایت پروتکل‌ها و استفاده نکردن از ماسک مجدد دچار کرونا شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در آلمان آمریکا و روسیه کرونا روندی صعودی دارد و مرگ و میرهای ناشی از کرونا افزایش داشته است، گفت:  یکی از  بهترین واکسن‌های دنیا در ایران تولید شده ‌که از سلامت و اطمینان و اثر‌بخشی زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه رازی جزو واکسن‌های پیشرفته و اثر‌بخش در میان واکسن‌های تولیدی است، ادامه داد:  برای استفاده از دز سوم واکسن کرونا برای هموطنان از ‌ واکسن رازی استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اولویت نیاز  داخلی تزریق واکسن کرونا، تصریح کرد: در حال حاضر تا سقف 20 درصد از واکسن‌های موسسه رازی قابلیت صادرات دارد.

وی در مورد افرادی از دز اول و دوم را از واکسن سینوفارم تزریق کردند، گفت: دز سوم افرادی که از واکسن سینوفارم استفاده کرده‌اند باید از واکسن آسترازنکا استفاده کنند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار