کد خبر:۹۷۹۵۲
وزير كشور:
نبايد منتظر غرب براي مبارزه با مواد مخدر باشيم
وزير كشور گفت: به هر طريق ممكن بايد با مواد مخدر مقابله كنيم و نبايد منتظر مبارزه غرب با اين موضوع باشيم.
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، مصطفي محمدنجار در ديدار وزير مبارزه با مواد مخدر پاكستان كه در محل وزارت كشور برگزار شد، با بيان اينكه رابطه برادرانه ايران و پاكستان از حداكثر ظرفيت براي همكاري برخوردار است، گفت: سابقه روابط اين دو كشور نشان ميدهد كه آنان به هنگام بروز مشكلات همواره در كنار يكديگر بودهاند.
وي ضمن تشريح اقدامات انجام شده جمهوري اسلامي ايران در خصوص حمايت از سيلزدگان و بازسازي مناطق سيلزده پاكستان اظهار داشت: با توجه به مسئوليتي كه در ارتباط با هدايت كمكهاي مربوط به حادثه سيل در پاكستان دارم، اخبار اين كشور را دنبال ميكنم و دولت ايران نيز در تلاش است تا كمكهايش را در اشكال مختلفي ادامه دهد.
دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر به موقعيت جغرافيايي هر دو كشور در همسايگي با كشور افغانستان اشاره و عنوان كرد: دولت ايران و پاكستان به دليل همجواري با افغانستان از درد مشتركي در رابطه با موادمخدر رنج ميبرند و ما بايد با تلاش، همكاري و تبادل نظر در جهت حل اين مشكل اقدامات اساسي را انجام دهيم.
نجار مواد مخدر را يك مشكل جهاني دانست و افزود: گرچه اين مواد براي بازارهاي اروپا توليد ميشود اما نبايد منتظر مبارزه غرب با اين موضوع باشيم بلكه بايد با همكاريهاي دوجانبه و سه جانبه و به هر طريقي كه ممكن است با مواد مخدر مقابله كنيم و همچنين بايد تلاش شود تا غرب و نهادهاي بينالمللي نيز بر اساس اصل مسئوليت مشترك در اين مبارزه فعال شوند.
وي با اشاره به ابتكار سه جانبه و نقش همكاريهاي سه كشور ايران، افغانستان و پاكستان گفت: خوشبختانه ابتكار سه جانبه عليرغم مشكلات زياد، در موقعيت خوبي است و عملياتهاي مشترك هر سه كشور نيز بايد دقيقتر اجرا شوند و ادامه يابند.
وزير كشور و دبيركل ستاد در ادامه اعلام آمادگي دولت پاكستان براي برگزاري نشست وزراي مواد مخدر در اسلام آباد را نشانه علاقه مندي و حمايت اين كشور از ابتكار سه جانبه برشمرد و افزود: ما در حد توان در جهت شكلگيري ابتكار سه جانبه و اثر بخشي بيشتر آن تلاش ميكنيم البته مشكلاتي وجود دارد كه بايد در نشست كارشناسان مورد بررسي قرار بگيرند و راه حلهاي متناسب با آن ارائه شود.
همچنين قائم مقام وزير مبارزه با مواد مخدر پاكستان در اين ديدار از فتواي مقام معظم رهبري در مورد كمك به سيلزدگان پاكستاني و اقدامات و همدردي دولت جمهوري اسلامي ايران با مردم اين كشور تشكر و دعوتنامه كتبي وزير مواد مخدر پاكستان را براي شركت وزير كشور و دبيركل ستاد به نشست وزراي ابتكار سه جانبه و UNODC در اسلامآباد به ايشان تقديم كرد.
طارق كوسا ضمن طرح موضوعات مرتبط با قاچاق مواد مخدر تروريسم و جرايم فراملي خواستار ارتقاي بيشتر همكاريهاي دو كشور شد و گفت: پاكستان آماده است تا در تمامي زمينهها با جمهوري اسلامي ايران همكاري كند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰