کد خبر:۹۸۰۹۵۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

تفاوت ترس از کرونا با آگاهی و خودمراقبتی

یک متخصص روانشناسی بالینی گفت: ترس هیجانی است که ما انسانها برای مراقبت و بقای خود به آن مجهز هستیم و مرز باریکی بین آگاهی دادن مردم و ترس آن‌ها از کرونا وجود دارد.

نازنین آهنگری متخصص روانشناسی بالینی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: شرایط جامعه و شرایط خانواده‌ها با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده و سبک زندگی مردم دستخوش تغییرات زیادی شده است.

وی تصریح کرد: یکی از تغییرات سبک زندگی افراد بحث قرنطینه و به ویژه قرنطینه افراد مبتلا به بیماری کرونا است که اشخاص مبتلا مجبور هستند از این محدودیت تبعیت کنند.

این روانشناس بالینی اضافه کرد: تبعیت از محدودیت‌ها همواره با مقاومت درونی همراه است و باید به فردی که در محدودیت و قرنطینه قرار می‌گیرد کمک کرد تا با آرامش بیشتری دوره درمانی خود را پشت سر بگذارد.

آهنگری خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی متخصصان روانشناسی بالینی در دوران قرنطینه افراد، آگاهی دادن به آن‌ها است که چگونه دوره محدودیت خود را سپری کنند.

وی تاکید کرد: دادن آگاهی و اطلاعات کافی به فردی که مجبور است در قرنطینه بماند کمک می‌کند که از حالت استرس خارج شود و در طی مدت شیوع بیماری کرونا رسانه‌های جمعی نقش خوبی را در انتقال آگاهی به مردم داشته‌اند.

 

کد ویدیو

 

این متخصص روانشناسی اضافه کرد: با شیوع کرونا ما آمادگی کافی مدیریت بحران این بیماری را نداشتیم، سرعت تغییرات بسیار کم بود و با وجود گذشت حدود ۲ سال از آغاز بیماری ما تازه شاهد تغییرات مثبت هستیم.

آهنگری یادآور شد: در حال حاضر باید در مباحثی چون آموزش مهارتهای ارتباطی در جامعه مانور بدهیم و اگرچه اقدامات خوبی انجام شده است اما کافی نیست و باید مسئولان در نهادهای آموزشی روی این موضوع و بهبود شرایط کار کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: مواجهه بیش از حد افراد با اخبار به ویژه خبرهای منفی و در معرض قرار گرفتن مکرر افراد با اخبار منفی مختص کرونا، اثرات مثبت مراقبت کننده کمی دارد و بیشتر آن‌ها را با خطری به نام کرونا مانوس می‌کند.

این متخصص روانشناسی تصریح کرد: تمرکز رسانه‌ها به جای یادآوری خطرات بیماری، باید بیشتر روی مباحث پیشگیری باشد و ترسیدن از کرونا در تبعیت مردم از محدودیت‌ها کمک کننده است اما اخبار بدون آگاهی از موضوعات روانشناسی اجتماعی تاثیر چندانی ندارد.

آهنگری اضافه کرد: ترس هیجانی است که ما انسانها برای مراقبت و بقای خود به آن مجهز هستیم و مرز باریکی بین آگاهی دادن مردم و ترس آن‌ها از کرونا وجود دارد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار