کد خبر:۹۸۱۵۵۶
پیرهادی تاکید کرد:

ضرورت ارزیابی اجتماعی و فرهنگی پروژه‌های عمرانی پایتخت

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: انجام ارزیابی قبل و بعد از انجام پروژه‌های عمرانی پایتخت نقش به سزایی در کسب نتیجه بهتر از انجام آن‌ها دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی پیرهادی عضو شورای اسلامی شهر تهران، روز یکشنبه در جریان بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران به مناسبت روز جهانی معلولان، تذکری را ارائه و اظهار کرد: در بحث مناسب سازی فضا‌های شهری موضوع اتاف (ارزیابی اجتماعی و فرهنگی پروژه ها) را باید مورد توجه قرار دهیم.وی گفت: موضوع اتاف در حوزه اجتماعی و فرهنگی به عنوان یکی از موضوعات کلیدی در هر پروژه عمرانی باید مورد توجه باشد.پیرهادی یادآور شد: در ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی قبل، حین و بعد از اجرای پروژه‌ها ضرورت اجرای آن پروژه و بحث مناسب سازی ویژه افراد کم توان باید مورد توجه قرار گیرد.رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: اگر بحث مناسب سازی در پروژه اتاف به درستی دیده شود، نقش بسزایی در شهر خواهد داشت.وی از شهرداری تهران خواست قبل از نظام بودجه‌ریزی عمرانی، موضوع ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی پروژه‌ها به صورت خاص دیده شود.

به گفته پیرهادی، در دوران شهرداری قالیباف بر روی ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی پروژه‌ها تاکید زیادی وجود داشت و وقتی اتاف انجام شود، به این نتیجه می‌رسیپ که پروژه شرایط اجرایی را دارد یا نباید اجرا شود.

پیرهادی در بخش دیگری از تذکر خود با اشاره به روز پنجم دسامبر روز جهانی داوطلب، این روز را گرامی داشت و گفت: کار‌های داوطلبانه با رویکرد دستگیری از نیازمندان و قشر آسیب‌پذیر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در دین ما نیز بر این موضوع تاکید شده است، گفت: انبیا و اوصیا نیز بر کار‌های داوطلبانه تاکید داشتند و در کشور گروه‌های داوطلب در قالب سمن‌ها و NGO‌ها و گروه‌های جهادی به آن پرداختند.

وی با تبریک روز جهانی داوطلبان تاکید کرد: در ایام کرونا گروه‌های جهادی کار‌های بسیار ویژه‌ای را در پایتخت و کشور انجام دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار