آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۱۹۲۱
وزارت خارجه فلسطین:

سیاست واشنگتن فرصت‌دهی به تل‌آویو برای شهرک‌سازی است

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین از دولت آمریکا به دلیل سکوت در برابر گسترش شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری انتقاد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا با مدیریت منازعه فلسطینی-اسرائیلی به جای حل این منازعه، به رژیم صهیونیستی فرصت می‌دهد تا طرح الحاق کرانه باختری را تکمیل کند.

در این بیانیه از جامعه جهانی و دولت آمریکا خواسته شده است تا دست از سیاست مدیریت منازعه برداشته و اقدام عملی برای حل این منازعه بر اساس مرجعیت‌های صلح بین‌المللی، اصل زمین در برابر صلح، و گزینه راه‌حل دو دولت، اتخاذ کنند.

بنابر گزارش خبرگزاری فلسطین (وفا)، در این بیانیه به موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با ساخت واحد‌های صهیونیست‌نشین جدید در قدس شرقی اشاره شده و آمده است که این امر نشان می‌دهد که کابینه رژیم صهیونیستی اعتنایی به صلح و خواسته‌های بین‌المللی در مخالفت با شهرک‌سازی ندارد.

پنجشنبه گذشته «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بر ضرورت اجتناب رژیم صهیونیستی از اتخاذ هر گونه اقدامات یکجانبه که به تضعیف راه‌حل دو دولت منجر می‌شود از جمله فعالیت‌های شهرک‌سازی غیرقانونی تأکید کرد.

کابینه رژیم صهیونیستی هفته گذشته با هشت طرح شهرک‌سازی در کرانه باختری از جمله ساخت ۱۰۵۸ واحد صهیونیست‌نشین در شهر قدس شرقی موافقت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار