به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، پویا حشمتی، دبیر شواری تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری در مراسم روز دانشجو گفت: با تغییرات ایجاد شده در دولت لازم است جنبشهای دانشجویی به عنوان مشاور وارد عمل شود و در همراهی با مسئولان به پیشرفت همه جانبه کشور کمک کنند.
حشمتی با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان معلمان انسانساز را تربیت میکند، افزود: همچنان نگاه صحیحی به این دانشگاه در استان نشده است و لازم است برای ساخت دانشگاه جامع فرهنگیان در چهارمحال و بختیاری به شکلی جدی اقدام شود.
وی همچنین به ضرورت حمایت از گروههای جهادی دانشجویی اشاره و تصریح کرد: این گروهها پیشگام دیگر گروههای جهادی به شمار میروند، اما متاسفانه کمبود اعتبارات در این بخش مشهود است.
پوریا حشمتی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان نیز در خصوص جنبش دانشجویی اظهار داشت: جنبش دانشجویی میتواند به استانداری و مجموعه آن در جهت توسعه استان میتواند کمک کند.
حشمتی گفت: با توجه به صحبتهای رهبر معظم انقلاب دانشگاه فرهنگیان معلم پرورش میدهد، معلمی که انسان ساز است وارد جامعه میشود و نسلی را تربیت میکند که بر این اساس باید نگاه جدی به دانشگاه فرهنگیان داشته باشیم.
ایجاد درمانگاه مجهز فرهنگیان در چهارمحال و بختیاری یک نیاز اساسی است
زهرا رفیعیپور نماینده کانونهای فرهنگی دانشگاه فرهنگیان نیز به عنوان یکی دیگر از سخنرانان برنامه بزرگداشت روز دانشجو در چهارمحال و بختیاری خطاب به مسئولان استانی گفت: آموزشوپرورش را دریایید و بیان کنید برای تکریم جایگاه معلمان تاکنون چه کردهاید؟
رفیعیپور در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله درمان و توجه به رفاه و سلامت معلمان افزود: همچنان استان از داشتن درمانگاه مجهز فرهنگیان محروم است و باید برای ایجاد آن با همیاری مسئولان اقدام شود.
وی مشکلات مسکن مهر معلمان، شرایط سخت فرهنگیان در پیوستن به طرح اقدام ملی مسکن و ضرورت تصویب طرح رتبهبندی معلمان را یادآور شد و اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری به دلیل پراکندگی جمعیتی به یک هزار و ۸۰۶ معلم نیاز دارد که باید زیرساختهای لازم برای جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان مهیا شود.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: همه باید به این حقیقت برسند که آموزش و پرورش پویا و موثر، در کیفیت کار تخصصی آنان تاثیرگزار است.
وی ادامه داد: وجود ساختار شورای آموزش و پرورش در سطح منطقه و استان و حضور مدیران ارشد اجرایی کشور در ترکیب این شورا سبب میشود تا مشارکت فکری و امکانات محلی، منطقهای و استانی در جهت حل مشکلات و اصلاح و نوسازی آن به کار گرفته شود
رفیعی پور در خاتمه یادآور شد: در زمان مجازی شدن آموزش، با توجه به آمار حدود ۲۰۰ مدرسه در روستاهای استان، فاقد زیرساخت مخابراتی و اینترنتی بودند. آمار تامل برانگیز ترک تحصیل دانش آموزان و دانش آموزان عقب مانده از تحصیل را فراموش نکنیم.
شایان ذکر است، مراسم روز دانشجو در دانشگاه شهرکرد با حضور برخی از مسئولاتن استانی برگزار شد که البته جای خالی استاندار استان احساس میشد.