کد خبر:۹۸۳۷۲۸
در دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛

چهارمین رویداد ایده بازار فرآورده‌های بهداشتی، شوینده و سلولزی برگزار می‌شود

چهارمین رویداد ایده بازار فرآورده‌های بهداشتی، شوینده و سلولزی بهمن ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، چهارمین رویداد ایده بازار فرآورده‌های بهداشتی، شوینده و سلولزی بهمن ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود. هدف از برگزاری چهارمین رویداد ایده بازار فرآورده‌های بهداشتی، شوینده و سلولزی شناسایی طرح‌های فناورانه در حوزه‌های مواد اولیه، فرمولاسیون و فناوری نانو در سطح کشور، کمک به تجاری سازی و جذب سرمایه برای تیم‌های منتخب شرکت کننده است.

این ایده بازار به همت مرکز تبادل فناوری ایده بازار امیرکبیر و باحمایت دانشگاه صنعتی امیرکبیر و جمعی از فعالان حوزه سرمایه گذاری و صنعتی، برگزار می‌شود. مهلت ارسال طرح و شرکت در فرآیند تیم سازی در این ایده بازار تا ۱۵ دی ماه است.

همچنین با توجه به تجربه رویداد‌های پیشین و اهمیت تیم سازی صحیح، در این رویداد، با ایجاد فرآیند تیم سازی، شرایط برای این امر فراهم شده است. در این رویداد فناوران، صاحبان ایده و حتی شرکت‌ها می‌توانند با شرکت در فرآیند تیم سازی، نیرو و هم تیمی متناسب با نیاز و اهداف خود را جذب کنند.

افراد دارای تجربه، مهارت و علاقه در حوزه رویداد نیز می‌توانند با ثبت اطلاعات خود، جذب تیم‌های فناور شوند.

علاقه مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، ارسال طرح، شرکت در فرآیند تیم سازی، حمایت از رویداد و همچنین اعلام آمادگی برای سرمایه گذاری، به تارنمای رویداد به نشانی cosmetic.ideasbazaar.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار