کد خبر:۹۸۴۴۲۴
مرادی در جمع طلاب و دانشگاهیان:

وحدت حوزه و دانشگاه از مشکلات امروز جامعه گره‌گشایی می‌کند

رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی در مراسم سالروز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: وحدت دو پایگاه فکری حوزه و دانشگاه می‌تواند گره از مشکلات جامعه امروز بگشاید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سالروز وحدت حوزه و دانشگاه با تجلیل از مقام علمی و معرفتی علامه ذوالفنون حسن زاده آملی با حضور فرزند ارشد علامه استاد عبدا... حسن زاده آملی و شاگرد مبرز علامه، استاد هادی عباسی خراسانی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گرامی داشته شد.

 

محسن مرادی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی دراین همایش گفت: وحدت دو پایگاه فکری حوزه ودانشگاه می‌تواند گره از مشکلات جامعه امروز بگشاید.

 

مرادی با بیان اینکه امروز دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد مفتخر به حضور اندیشمندان حوزه در کنار اساتید دانشگاه است، اظهار داشت: مایه مباهات این مجموعه دانشگاهی است که امروز توانسته با ظرفیت‌های بی نظیر و بی بدلیل خود سهم کوچکی در پیشبرد اهداف نظام بویژه اهداف بنیانگذار کبیرانقلاب داشته باشد.

 

رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی با بیان اینکه دانشگاه محل و مرجع تضارب آرا و ارتباط با جامعه است، تصریح کرد: این دو پایگاه فکری اگر بتواند با رویکرد حل مسائل ومعظلات جامعه نقش آفرینی کنند، بسیاری از بدخواهان نظام ناامید خواهند شد و توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان رقم خواهد خورد.

 

وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با برخورداری از ۳۰ هزار دانشجو در رشته‌های مختلف و حدود ۶۰۰ استاد عضوهیات علمی توانسته سهم بسیار ارزشمندی در توسعه، تولید و پیشرفت علوم و همچنین گسترش فضای انقلابی و ترویج وتعمیق باور‌های مذهبی داشته باشد.

آماده//// وحدت حوزه و دانشگاه از مشکلات امروز جامعه گره گشایی می‌کند

در این مراسم که با حضور فرزند ارشد علامه استاد عبدا... حسن زاده آملی و شاگرد مبرز علامه استاد هادی عباسی خراسانی و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و جمعی از مسئولین و اساتید حوزه و دانشگاه و دانشجویان این دانشگاه همراه بود از مقام علمی و معرفتی علامه ذوالفنون حسن زاده آملی تجلیل به‌عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار