به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، حمید امیدوار را به عنوان "سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی" منصوب کرد.
محمدعلی زلفیگل وزیرعلوم در حکم انتصاب امیدوار، آورده است: انتظار میرود با پیروی از آموزههای اسلامی مبانی علمی و روحیه انقلابی و راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان مدیران و کارکنان گرامی (یاوران علمی) آن پژوهشگاه نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نماید.
در این حکم انتصاب، بر انجام ماموریتهای پژوهشگاه مواد و انرژی به شرح ذیل تاکید شده است:
ایفای نقش هدایتی و حمایتی از تمامی دانشمندان، استادان، پژوهشگران، دانشجویان و دانشپژوهان رشتههای مرتبط با مواد و انرژی.
بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای استفاده از ظرفیت علمی و فناوری و نوآوری استادان پژوهشگران دانشجویان و دانش پژوهان رشتههای مرتبط با مواد انرژی.
سیاستگذاری و برنامهریزی برای علم و فناوری در حوزه مواد و انرژی.
ایجاد پهنه علم و فناوری استان البرز با محوریت پژوهشگاه مواد انرژی و با هماهنگی شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری و وزارت کشور.
تکمیل زنجیره علم و فناوری ایده تا محصول و تولید ثروت در حوزه مواد انرژی با ایجاد پژوهشکده فناوریهای ساخت.
تحقق ساخت داخل با رویکرد اتکا به درون و تعامل با محیط بیرون.
توجه به حوزه مواد پیشرفته و فرایندهای ساخت نوین و انرژیهای تجدیدپذیر با رویکرد اقتصاد مقاومتی.
انجام تحقیقات کاربردی منجر به کسب فناوریهای مرتبط با تولید و مصرف انرژی و توسعه مواد پیشرفته، تبدیل شدن به مرجع علمی و پژوهشی کشور و منطقه در موضوع مواد و انرژی.
پیشگام شدن در زمینه نیمه هادیها، مواد مرکب مواد زیستی، سرامیک ها، فلزات پیشرفته انرژیهای تجدیدپذیر و متغیر و سازههای انرژی در کشور.
تلاش در جهت تحقق دیپلماسی علمی و دستیابی به افقهای جدید علم و فناوری در حوزههای مواد انرژی.
انجام طرحهای پژوهشی کلان و میانرشتهای جهت رفع نیازهای کشور در حوزه مواد و انرژی، ارتباط تعامل و تکامل هم افزا با انجمنها و قطبهای علمی مرتبط با مواد و انرژی.
حمید امیدوار، عضو هیات علمی و دانشیار دانشکده مهندسی مواد و متالورژی گروه آموزشی تولید و سنتز مواد دانشگاه صنعتی امیرکبیر است و تاکنون از وی ۳ عنوان کتاب، ۵۹ مقاله علمی و پژوهشی به زبان فارسی و۸۳ مقاله به زبان انگلیسی منتشر شده است. وی تاکنون ۲۴ اختراع به ثبت رسانده است.
از جمله سمتهای اجرایی دکتر امیدوار میتوان به مسئولیت معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و معاونت راهبری و اجرایی سازی اجرای ستاد نقشه جامع علمی کشور اشاره کرد.
وزیر علوم همچنین در نامه جداگانهای، از خدمات و تلاشهای "علیرضا خاوندی"، رئیس پیشین پژوهشگاه مواد و انرژی قدردانی کرد.