به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حسین صفوی گفت: بعد از شیوع کرونا ظرفیت تولید کیتهای تشخیصی در کشور وجود نداشت، در ابتدا کیتهای تشخیصی به صورت وارداتی تامین شد و شرکتهای دانش بنیان و شرکتهایی که درخصوص کیتهای آزمایشگاهی فعالیت داشتند شروع به تولید این کیتها کردند.
وی اظهار داشت: از آنجایی که تست و رصد کرونا بسیار اهمیت داشت لذا تعداد زیادی تست کرونا در کشور صورت گرفت و کیتهای آزمایشگاهی برای تشخیص کرونا از طریق شرکتهای داخل کشور تامین شد، تعداد بسیاری از این کیتها به دانشگاههای علوم پزشکی کشور توزیع شد.
رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران ادامه داد: درخصوص کیتهای اومیکرون هم در حال حاضر شرکتهای تولید کننده کیتهای آزمایشگاهی درحال تولید هستند و تعدادی از این کیتهای تولید شده در اختیار دانشگاههای کشور قرار میگیرد و مراکز تشخیصی و آزمایشگاهها میتوانند این تست را انجام بدهند.
به گفته وی، روزانه در کشور بیش از ۱۵۰ هزار تست انجام میشود و برای تشخیص کرونا، کیتهایی که در کشور وجود دارد کفایت میکند و میتواند کرونا را تشخیص بدهد.
صفوی در پایان تصریح کرد: از جهت الگوهای اپیدمیولوژیک تشخیص نوع ویروس هم اهمیت دارد و کیتهای اومیکرون به اندازه کافی تامین شده و درا ختیار مراکز تشخیصی قرار داده شده است.
به گزارش ایرنا، محمد هاشمی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه اومیکرون کرونا در ایران را تایید کرد.
محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: به جز یک موردی که نتیجه آزمایش او بامداد روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مثبت بود، دو مورد مشکوک به ابتلا به سویه جدید اومیکرون نیز در ایران وجود دارد.
کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت، نخستین مبتلا به اومیکرون در ایران فردی ساکن تهران است از امارات متحده عربی وارد کشور شده است.