کد خبر:۹۸۵۴۱۴

توسعه صادرات فناوری با خدمات حمایتی شتاب گرفت

افزایش سهم ایران از صادرات محصولات با فناوری بالا در دنیا، موضوعی است که اهمیت ارائه خدمات حمایتی در این حوزه را صدچندان کرده است. اقداماتی که راه‌گشای شرکت‌ها در صادرات محصولات است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ارائه ۶ هزار و ۳۹۹ خدمت صادراتی از جمله این اقدامات است که در چند سال اخیر، روند ورود محصولات دانش‌بنیان و خلاق به بازار‌های جهانی را تسهیل و تسریع کرده است. این تلاش‌های جبرانی است برای پایین بودن سهم ایران در سبد جهانی صادرات محصولات و خدمات فناورانه.

تولیدات ایران‌ساختی که به دلیل برخی مشکلات و چالش‌ها برای رسیدن به بازار جهانی محدودیت دارند؛ اما با استفاده از این خدمات و دریافت مشاوره‌های تخصصی، در مسیری اصولی و درست، راهی بازار‌های جهانی می‌شوند و بازار آن‌ها در دیگر کشور‌ها توسعه می‌یابد.

کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله مجموعه‌هایی است که طی چند سال اخیر گام‌های مثبتی برای این کار برداشته و تاکنون ۶ هزار و ۳۹۹ خدمت صادراتی به شرکت‌های متقاضی ارائه کرده است. این خدمات مشمول حمایت‌هایی در حوزه‌های توسعه بازار، بازاریابی، ارائه خدمات مشاوره‌ای، تبلیغات و ... می‌شود و در اختیار مجموعه‌ها قرار می‌گیرد.

تاکنون ۱ هزار و ۹۸۳ شرکت از این خدمات استفاده کرده و بازار بین‌المللی محصولاتشان را توسعه داده‌اند. انتخاب راهبرد صحیح ورود به بازار، مشاوره الزامات قانونی و تمایلات بازار برای محصولات هدف، شرکت در نمایشگاه‌های محلی و تخصصی و راهبری شرکت‌های تولیدی برای ورود به بازار‌های هدف از دیگر وظایف و خدماتی است که در این پلت‌فرم به شرکت‌ها ارائه می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار